Za cenu poštovného,nebo za osobní odběr nabízím plně funkční 4.kan.vysílač 35Mhz (bez krysalu)
Setovka od Pelikána,z Belanky.
Snad se někomu hodí,jinak si ji odveze p.Marius Pedersen.
Setový vysílač.
Forum rules
1. Nadpis tématu v bazaru bude uveden následovně: Prodám - inzerovaná věc, Koupím - inzerovaná věc, nebo Vyměním - inzerovaná věc.
2. Po ukončení platnosti inzerátu je nutné doplnit do nadpisu jeho stav - Prodáno/Zakoupeno/Vyměněno.
3. Je zakázáno využívat bazar pro hromadný prodej.
4. Provozovatelé fóra nejsou zodpovedni za prodej v bazaru, odpovědnost je pouze na jeho uživatelích.
1. Nadpis tématu v bazaru bude uveden následovně: Prodám - inzerovaná věc, Koupím - inzerovaná věc, nebo Vyměním - inzerovaná věc.
2. Po ukončení platnosti inzerátu je nutné doplnit do nadpisu jeho stav - Prodáno/Zakoupeno/Vyměněno.
3. Je zakázáno využívat bazar pro hromadný prodej.
4. Provozovatelé fóra nejsou zodpovedni za prodej v bazaru, odpovědnost je pouze na jeho uživatelích.
Re: Setový vysílač.
Tak to by byla škoda to nechat p. Pedersenovi... jedině že by snad chtěl začít s RC létáním Co to je za vysílačku? Má to nějaký výstup pro možnost zapojení na simulátor? Výměnný modul?
Jedná se o obyč rádio,má jenom trimy a reverzy,bez připojení na sim.Vhodná možná na nějakou poletuchu,a nebo k recyklaci.zdekar wrote:Tak to by byla škoda to nechat p. Pedersenovi... jedině že by snad chtěl začít s RC létáním Co to je za vysílačku? Má to nějaký výstup pro možnost zapojení na simulátor? Výměnný modul?
Ahoj lidi,Márius nikdy nespí
jinak tu mám zdarma nabíječ na lipolky 3 článek-800 mAh bez zdroje
Zdar nebožtíkuksanddy wrote:Ahoj lidi,Márius nikdy nespí
Ten nabíječ mám taky. a nabíjí i 2čl. Heč. a taky zdarma.
P.S.Kdy pak se ozveš??????????????????????????????
Dnes v 13.h.jdem s Medikem na takové to domácí polétání.
No nekecej, Ksanddy. Naposled jsi se ozval na Vánoce. Koukej přijet 1.4.2012 k nám na letiště.
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.
Koukám že na "ksandyho" asi uděláme pořadník Nějak kluk nestíhá.Karas wrote:No nekecej, Ksanddy. Naposled jsi se ozval na Vánoce. Koukej přijet 1.4.2012 k nám na letiště.
jj tak dnes jsem po dlouhé době byl zalítat u Bapeho v Jaroměři...vše dobrý,jen jeden parašutista byl na mne naštvanej Jinak v neděli se určitě stavím ....koukám že Islám má taky Pitse-tak to bude duet