Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Předpověď počasí
Předpověď počasí
Tak jak u vás dopadla předpověď meteorologů na víkend? Že prý bude sněžit od 600m a hned to stejně roztaje. Tady je 260m nad mořem a souvislá vrstva sněhu nejmíň 2cm.
-
- Zelenáč
- Kontaktovat uživatele:
Re: Předpověď počasí
U nás to samý je tak 5 cm sněhu a pořád padá a výška je asi 280metrů n. m.
Cca 500 m/m - 20 cm sněhu, ale svítí sluníčko, tak to snad půjde dolu.
Aeronca 10ccm (1,8m), Symfonik V2 (3m), VSO-10 (3m -Fara), VT-116 (3m -Fara), motorový kluzák (2,3m - vlastní konstrukce), L-13 Blaník (3,25m - Fara - stavba)
http://aero1000.rajce.idnes.cz/
http://aero1000.rajce.idnes.cz/
- REX
- Mazák
A na další víkend dnes hlásili až 17 nad nulou, tak pokud jsem se nepřeslechl, jsem zvědavý, zda-li se teploty alespoň trochu přiblíží předpovědi
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
Spíš bych to odhadoval na 17 pod nulou vzhledem k to mu, jak jim ty předpovědi vycházej.
To počasí se mi vůbec zdá být nějaký posunutý... tak mě napadlo, když už se měnil ten čas, tak co to posunout tak o měsíc dopředu? Pak by to chování počasí docela dávalo smysl (byl by teď konec listopadu, v září by bylo babí léto, na jaře by byly jarní teploty a né teplo na koupání, v červnu a červenci by bylo opravdu letní teplo, atd...)
To počasí se mi vůbec zdá být nějaký posunutý... tak mě napadlo, když už se měnil ten čas, tak co to posunout tak o měsíc dopředu? Pak by to chování počasí docela dávalo smysl (byl by teď konec listopadu, v září by bylo babí léto, na jaře by byly jarní teploty a né teplo na koupání, v červnu a červenci by bylo opravdu letní teplo, atd...)