Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Ztracená baterka
-
- Plodný uživatel
Ztracená baterka
Tak jsem byl předevčírem poprvé lítat se samokřídlem Swift.Při prvním letu,kdy nebyl model ještě vytrimovaný se mi podařilo vletět do slunce a chvíli sem neviděl kam letadlo letí.Protože jsem byl ještě nízko,tak jsem trochu tvrději přistál.Křídlu se celkem nic nestalo,ale vylítla z něho baterie.bohužel nová.Hledal jsem jí hodinu,bohužel nenašel.Včera sem jí šel hledat znova.Vzal jsem si hrábě a postupně jsem pročesal dost velkou plochu,ale zase bezvýsledně.Asi sem jí zašlápl do země.Tak sem se naštval a hned jsem v HK objednal další dvě baterie,už jsou na cestě.
-
- Zelenáč
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ztracená baterka
No já už taky 2x hledal baterii vypadlou z letadla ,ale vždy jsem měl větší stěstí a našel ji.
- REX
- Mazák
Mě zase vypadává baterka, když létám s depronovým Bristolem a startuji a přistávám na asfaltce před dílnou. Když nešetrně tvrději dosednu, tak vypadne a drží na drátech, má 10gramů...
A jednou když jsem dal ránu s Me 163 Comet tak baterka vypochodovala z letadla skrz kabinu ven, ale taky zůstala viset na kabelech, takže já mám v tomto štěstí
A jednou když jsem dal ránu s Me 163 Comet tak baterka vypochodovala z letadla skrz kabinu ven, ale taky zůstala viset na kabelech, takže já mám v tomto štěstí
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
-
- Plodný uživatel
Když jsem měl Toro 900,tak mi občas vypadla baterka a visela na drátech a dalo se s tím přistát.Ale tohle trochu víc narazilo do země a vysoká tráva,prostě jí musím oželet.Byla to 3S 1300 mAh..
Nejlepší na hledání čehokoliv je náhodný kolemjdoucí, který dobrovolně pomůže s hledáním. Kolikrát jsme něco hledali po louce, pak někdo přišel a našel to během chvilky. Akorát je blbý, jestli na něj budeš čekat, tak nikdo kolem nepůjde.
Řekl bych ale, že tu baterku najdeš ve chvíli, co ti z číny přijdou ty nové.
Řekl bych ale, že tu baterku najdeš ve chvíli, co ti z číny přijdou ty nové.
No tak jsem taky ztratil baterku... ikdyž v jiném slova smyslu. Místo do nabíječky jsem zapojil jednu baterku do druhé. Ještě nevím jestli mi aspoň jedna zůstala nebo ne. Už konečně budu muset přejít na blbovzdorné konektory, jelikož ve spěchu dělám blbosti... ikdyž jsem si říkal, že si to musím pamatovat a nedělat nic s baterkama když spěchám. Nj, jenže jak si to mám pamatovat, když zapomenu že si mám něco pamatovat.
-
- Plodný uživatel
Tak snad to bude dobrý. Já jsem měřil baterku kolik jí zbývá a nerozpojil jsem hlavní konektor od ostatní instalace a měřil jsem přes balanční konektor v modelu.Trochu to siklo,ale nevěnoval jsem tomu pozornost.Od tý doby musím pořád vyrovnávat napětí mezi články rovnáním jednoho článku,protože mi měřák vykazuje chybu a dokud to nevyrovnám,tak to píská jako pominutý.A teď co píšu tak jsem spálil cibuli na sporáku a budu muset udělat novou,abych si udělal večeři.