Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Koptéra na Truck Festu 2012

Netradiční RC modely, připomínající "UFO". Nejblíže však mají k vrtulníkům, ikdyž konstrukce je podstatně jiná.
Odpovědět
REX
Mazák

Koptéra na Truck Festu 2012

Příspěvek od REX »

Už z dáli jsem si všiml, že něco lítá nad akcí a zřejmě fotí nebo natáčí....
Pak nebyla dlouho vidět a v tom kraválu mi musela prolítnout nad hlavou abych si ji všiml a stihl jsem i fotečku, sice byla už dál, ale i tak je vidět, že byla 8-mi motorová a v podvěsu nesla kameru, která byla směrově nezávisle ovládaná a natáčela... asi technika za dost peněz, žádné ořezávátko :!:
Sledoval jsem přistání, ale než jsem se tam dostal, nikde nic :(
Je pravda, že řídit koptéru (teď mám na mysli kvadrokoptéru) je snažší než vrtulník???
P9150148.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

k.fredy
Znalý uživatel

Re: Koptéra na Truck Festu 2012

Příspěvek od k.fredy »

Podle mě ano

REX
Mazák

Re: Koptéra na Truck Festu 2012

Příspěvek od REX »

k.fredy píše:Podle mě ano
100% ANO, dnes jsem se chvilku bavil s jedním pilotem koptéry na výstavě, trochu mi to vysvětlil a podle mě je to snad nejjednodušší ze všech létajících ,,aparátů,,
Myslím tím ale řízení zalétaného stroje, co vše je pro to potřeba před tím udělat jsem se raději nepídil :shock:
...pokud se to už nekoupí ,,zapni a leť,,
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

Odpovědět

Zpět na „Multi-koptery“