Admirál-2 - stavba

zdekar
Zkušený

Re: Admirál-2 - stavba

Příspěvek od zdekar »

Já bych tu trubku dal. Za prvé je lehčí a za druhé je pevnější (neohne se tolik jako tyčka).

Salaman
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Salaman »

Ancistrus se zapoměl pochlubit s hotovým Admirálem, tak to musím udělat za něj. Parádní pilotáž se silným bočním větrem.
(Vysokovský kopec techniky 2012)
Přílohy
DSCN3398.jpg
DSCN3398.jpg (485.27 KiB) Zobrazeno 2258 x
DSCN3404.jpg
DSCN3404.jpg (411.24 KiB) Zobrazeno 2258 x
DSCN3407.jpg
DSCN3407.jpg (481.74 KiB) Zobrazeno 2258 x

REX
Mazák

Příspěvek od REX »

Tak toho jsem tam zahlídnul ale nevěnoval mu moc pozornost, jelikož mě tyhle éra neberou a dotyčného neznám. Ale musím uznat, že foukalo obřas opravdu velice nepříjemně.
Jinak opět moc povedená akce :!:
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

Salaman
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Salaman »

REX píše:Jinak opět moc povedená akce :!:
To jo co tam předváděl s tím hornoplošným ULL (Dračí letka Trutnov), tak to bylo fakt na hraně. Já se na to koukal od modelářů takže to vypadalo opravdu hrozivě, jakoby zaletěl do lesa a pak se z něj vynořil, pády vybíral těsně nad lidma. A ten nízký výkrut se Zlínem - nechtěl bych tam sedět. Ale loni to bylo daleko silnější, chyběla mi tam Andula, jenomže v tomhle větru výsadky dělat nebudou.

REX
Mazák

Příspěvek od REX »

Salaman píše:
REX píše:Jinak opět moc povedená akce :!:
To jo co tam předváděl s tím hornoplošným ULL (Dračí letka Trutnov), tak to bylo fakt na hraně. Já se na to koukal od modelářů takže to vypadalo opravdu hrozivě, jakoby zaletěl do lesa a pak se z něj vynořil, pády vybíral těsně nad lidma. A ten nízký výkrut se Zlínem - nechtěl bych tam sedět. Ale loni to bylo daleko silnější, chyběla mi tam Andula, jenomže v tomhle větru výsadky dělat nebudou.
Jo Anduly je škoda, že nebyla, alespoň s ní mohli přilítnout a nechat ji tam přes odpoledne stát, škoda.
Ikdyž mě to moc nevadilo, sice je na ní vždycky pěkný pohled, ale mě pravidelně lítá nad barákem, po startu, nebo před přistáním (jak kdy podle větru), když mají v Novém Městě na letišti paraprovoz....
Vždycky zvednu hlavu a kouknu se když letí! A když jsou padáky venku a oni se s mašinou řítí dost příkře k zemi, ten zvuk k tomu, to prostě nemá chybu, to je něco :!: :!: :!:

Výkrut se Zlínem jsem neviděl, ale ten z Dračí letky, to byl kousek... možná už to občas bylo dost za hranou, kdyby se něco stalo s letadlem, byl by z toho megaprůser :!: Opravdu to přeháněl, já být organizátor, asi ho příští rok chtít vidět nebudu. Ale je to věc názoru...
Ale podívaná to byla opravdu poutavá :twisted:
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

Ancistrus01
Zelenáč

Příspěvek od Ancistrus01 »

Díky moc za povedené fotky :)...
Radši se zeptám než abych později litoval. Beta 1400, Descent Ship, Turnigy T9X
http://www.rcalbum.com/index.php?sum=1786

pepan
Plodný uživatel

Příspěvek od pepan »

Salaman píše:Ancistrus se zapoměl pochlubit s hotovým Admirálem, tak to musím udělat za něj. Parádní pilotáž se silným bočním větrem.
(Vysokovský kopec techniky 2012)
Nádherné fotky naprosté klasiky, škoda že to není do těch 250g viz. tady viewtopic.php?f=31&t=1105&p=11412

Odpovědět

Zpět na „Modely letadel, jejich detaily, plánky a návody“