hezký, ale neříkej,že to chceš poslat do vzduchu s tou soupravou se kterou jsi už pohřbil dvě letadla

To jsi dost hazardér a nechtěl bych u toho pokusu být.
Kdysi jsem měl něco podobného tuším QB 20H se to jmenovalo. Pěkně to létalo a takhle jednoho dne jsem si poletoval u chalupy když tu náhle se oddělilo křídlo od zbytku modelu (mimochodem ještě se mi někde doma válí), prasklá poutací guma a letadlo se střemhlav zřítilo do obývané části vesnice někde mezi baráky. Musím říct, že se mi vůbec nechtělo jít pátrat po zbytcích. Naštěstí vlétlo jednomu z dobrých sousedů do ohrady mezi slepice, které držely protileteckou pohotovost a tak jedinou újmou bylo to, že týden nesnášely. Když jsem si uvědomil co se mohlo stát, v té době měl soused tři malé děti, tak se ještě dnes hrůzou oklepu. Od té doby s motorákem létám jen na letišti nebo na louce vždy mimo obydlenou zónu. A dodržuji jednu zásadu, přijímač který se potkal se zemí neplánovaným způsobem, nesmí do letadla dřív než projde kontrolou u odborníka a některé z mých přijímačů se do letadla už nepodívaly. Ono přeci jen 1,5 až dvě kila letící rychlostí přes 100 km/hod má dostatečnou kinetickou energii na to aby ublížily nebo nedej bůh zabily. Tohle měj na paměti až půjdeš zalétávat svůj nový model. Mnohokrát se nic nestane a člověk spoléhá na to, že při něm stojí trochu toho štěstí ale netřeba tomu chodit naproti.