Puma163 píše:Ahoj, tak jsem T8FG taky pořídil. Dosud není doma a je samzřejmě z ebay.de skrz úsporu ::::::::::))))))))) Máte li to někdo, napište jak jste spokojeni, případně co mám jako první omrknout jak to přijde, kde bych mohl čekat nějaké zrady jako u jetého výrobku. I když mě zatím Nemci kupodivu nikdy nenapálili, na rozdíl od aukra.
Ahoj, já si ji pořídil loni v létě a naprostá spokojenost až na jednu drobnost, kterou údajně dělaj všechny Futaby. Mám ji zapnutou letadlo vedle sebe taky, zakládám nový model v menu => potvrdím a v tu ránu se letadlo z ničeho nic rozjede pod plným plynem do pohovky a než stačím zasáhnout je tam pár záseků od vrtule. Je to tím že u nového modelu je defaultně plyn naplno, musí se potom reverzovat.
Až ti přijde budeš ji muset otevřít a přimontovat dovnitř takový plastový dílek, podle toho jaký používáš mód ovládání. Je to popsané v manuálu jako uživatelská operace, takže se tím záruka nenaruší. Dodávaj k tomu tištěný manuál v angličtině a němčině a JINO ještě přidává český překlad na CD, ale ty to máš z Německa takže ho nedostaneš, můžu poslat je to v PDF.