Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Koupím šlapacího Moskviče!
- REX
- Mazák
Koupím šlapacího Moskviče!
Zdravím Vás,
sice to sem moc nepatří, ale v koši to snad nevadí
Koupím pro syna starého šlapacího Moskviče!
Nejlépe v dobrém stavu, nebo alespoň hned pužitelného-jezdícího.
Jsem ochoten zaplatit Vaši rozumnou cenu odpovídající stavu!
Nemáte někdo doma, nebo nějaký kamarád, známý apod.
Případné nabídky ,,soukromou zprávou,, díky, Honza
Pro případné neregistrované návštěvníky, kontakt na mne: okobere80@seznam.cz
sice to sem moc nepatří, ale v koši to snad nevadí
Koupím pro syna starého šlapacího Moskviče!
Nejlépe v dobrém stavu, nebo alespoň hned pužitelného-jezdícího.
Jsem ochoten zaplatit Vaši rozumnou cenu odpovídající stavu!
Nemáte někdo doma, nebo nějaký kamarád, známý apod.
Případné nabídky ,,soukromou zprávou,, díky, Honza
Pro případné neregistrované návštěvníky, kontakt na mne: okobere80@seznam.cz
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
- REX
- Mazák
Re: Koupím šlapacího Moskviče!
Koukám, že Moskal je už dost nedostatkové zboží...
Holt musím zrenovovat tu mojí šílenou rezatinu, janak se k pořádnému nedostanu...
23.6. je v Náchodě na dopravním hřišti mezinárodní sraz šlapacích Moskvičů! Tak mám docela fofr aby to bylo do tý doby pojízdné a kluk mohl vyrazit.
Holt musím zrenovovat tu mojí šílenou rezatinu, janak se k pořádnému nedostanu...
23.6. je v Náchodě na dopravním hřišti mezinárodní sraz šlapacích Moskvičů! Tak mám docela fofr aby to bylo do tý doby pojízdné a kluk mohl vyrazit.
- REX
- Mazák
Jelikož jsem před nedávnem sháněl šlapacího Moskviče pro syna, v Náchodě se konal Mezinárodní sraz šlapacích Moskvičů a ostatních šlapacích autíček a nic vhodného ke koupi se nakonec nenaskytlo, dal jsem se nakonec do renovace jednodo rezatého autíčka, které jsem koupil před necelými dvěma lety. Tenkrát mě ale jeho stav odradil a skončil na půdě...
Nakonec jsem se do toho dal a vznikl k velké radosti syna, ale i mé, takovýto kousek... Tak jsem byl docela spokojený s výsledkem, ale když jsem pak viděl na srazu a na webu těchto ,,potvor,, jak renovují ostatní, fakt důkladně, je tohle taková ,,použitelná verze na veřejnosti,,
Jo a stále platí, že bych nějakého koupil, docela mě práce na autíčku bavila a mám už dvě děti a o jedno by se nakonec praly
A po tom totálním nasazení při renovaci za ty 4 týdny ani nevím kterou páčkou na vysílačce přidávám plyn
Jelikož se renovacemi veteránů živím a věděl jsem co to všechno obnáší, raději jsem chtěl koupit jiný, použitelný bez práce . Navíc termín srazu měl být už za cca 4týdny a já stále váhal zda renovovat a nebo si nekomplikovat život a nedělat nic...Nakonec jsem se do toho dal a vznikl k velké radosti syna, ale i mé, takovýto kousek... Tak jsem byl docela spokojený s výsledkem, ale když jsem pak viděl na srazu a na webu těchto ,,potvor,, jak renovují ostatní, fakt důkladně, je tohle taková ,,použitelná verze na veřejnosti,,
Jo a stále platí, že bych nějakého koupil, docela mě práce na autíčku bavila a mám už dvě děti a o jedno by se nakonec praly
A po tom totálním nasazení při renovaci za ty 4 týdny ani nevím kterou páčkou na vysílačce přidávám plyn
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Tak to se ti pěkně povedlo to renovovat. Ostatní můžeš troufnout na rychlosti,... 1kW motor Turnigy, pár baterek, RC ovládání... samozřejmě možnost odpojit ruční šlapání (tedy nastavit volnoběh) a předjedete s tím všechny ostatní.
- REX
- Mazák
RC ovládání mě už taky napadlozdekar píše:Tak to se ti pěkně povedlo to renovovat. Ostatní můžeš troufnout na rychlosti,... 1kW motor Turnigy, pár baterek, RC ovládání... samozřejmě možnost odpojit ruční šlapání (tedy nastavit volnoběh) a předjedete s tím všechny ostatní.
A ještě jedna, snad lepší fotka vozidla...
- REX
- Mazák
Tak RC ovládání vozu jsem ještě dokupy nedal a asi ani nebude, jen ať mladej neleniví
Ale i přesto jsem trochu vylepšoval.... jedna stará Li-Polka, 2čl., která už letadlo sotva udrží ve vzduchu, pár drátků, vypínač a dvě 6V parkovačky ze Simsona
...nic co by tenkrát v autíčku nebylo, i originál svítil, ale ne na Li-Polku , ale pravděpodobně na 4,5V baterku a příslušné žárovičky.
...by konstruktéři koukali...
Ale i přesto jsem trochu vylepšoval.... jedna stará Li-Polka, 2čl., která už letadlo sotva udrží ve vzduchu, pár drátků, vypínač a dvě 6V parkovačky ze Simsona
...nic co by tenkrát v autíčku nebylo, i originál svítil, ale ne na Li-Polku , ale pravděpodobně na 4,5V baterku a příslušné žárovičky.
...by konstruktéři koukali...
Super to se pozná českej modelář. Do všeho co jde nacpe lipolku . To že Zdekar si předělal světla z auta na dení svícíení na baterku do stanu to jsem už kousnul , ale že i ty si přiděláš lipolku do moskviče samozřejmě proč ne super nápady jen tak dál. Jinak renovace na jedničku s hvězdičkou.
Tak to je super. Pěkně se ti to povedlo upravit, jen tak dál...
- REX
- Mazák
Klidně zrenovuju dalšího, jen ho musím někde sehnat, takže poptávka na koupi platí stálezdekar píše:Tak to je super. Pěkně se ti to povedlo upravit, jen tak dál...
Navíc jsem byl docela překvapený, že mě renovace vozítka i bavila, přesto že se tím téměř denně živím na velkých autech.... Výsledek je ale vždycky pěkný, ať na malým nebo velkým nebo třeba na motorce, či čemkoliv jiném, zrenovovaném.
- REX
- Mazák
Po roce tu máme nadcházející víkend opět sraz šlapacích autíček (již 2. mezinárodní!!!) v Náchodě na dopravním hřišti: http://moskvice.adamek.cz/
Dneska se mi poštěstilo koupit další kus v horším stavu-k renovaci, tak do něho po drobných úpravách posadím svého druhého 15ti měsíčního syna. Na další sraz z něho snad zase udělám pořádný autíčko
Koupě se ale povedla, auto stálo opět 500kč, je trochu víc zachovalé než předchozí, naopak ale chybí šlapací mechanizmus, který je naštěstí kde obšlehnout a výrobně jednoduchý. Nemine mě však kompletní renovace, která bude stát asi jako slušná vysílačka nějaké střední třídy.... Ale to k tomu patří
Dneska se mi poštěstilo koupit další kus v horším stavu-k renovaci, tak do něho po drobných úpravách posadím svého druhého 15ti měsíčního syna. Na další sraz z něho snad zase udělám pořádný autíčko
Koupě se ale povedla, auto stálo opět 500kč, je trochu víc zachovalé než předchozí, naopak ale chybí šlapací mechanizmus, který je naštěstí kde obšlehnout a výrobně jednoduchý. Nemine mě však kompletní renovace, která bude stát asi jako slušná vysílačka nějaké střední třídy.... Ale to k tomu patří