Otevírání nebe 2012

Za domácí letiště považujeme to Rašovické. Tudíž tato sekce patří výhradně akcím a dnům příjemně stráveným na ploše. Zde budou zveřejňováný nejen dny, kdy proběhne létání, ale i fotografie, videa a zážitky. Sekce je především pro východočechy, ale jiným vstup pochopitelně nezakazujeme. (Pouze pro registrované)
frantaletec
Plodný uživatel
Plodný uživatel
14
Been thanked: 1 time
Věk: 76

Re: Otevírání nebe 2012

Příspěvek od frantaletec »

Honzo,taky moc krásný fotky.

Robinsson
Zelenáč
Zelenáč
13

Příspěvek od Robinsson »

Dobrý fotky, zkusim taky neco sestříhat, ale moc toho nemám.

Puma163
Plodný uživatel
Plodný uživatel
13
Věk: 56

Příspěvek od Puma163 »

Super video, super fotky. jen jsem neviděl ve vzduchu mustanga :) Taky jsem byl v neděli zalítnout extru, ale selhal motor, tak mám co lepit. Pak sem dám video na jeden extra crasch ::::)))))
Každý modelář se stane pilotem. Pokud se mu to nepodaří, zůstane modelářem navždy. http://www.rcalbum.com/index.php?sum=1782&amode=

martin104
Plodný uživatel
Plodný uživatel
14
Věk: 46

Příspěvek od martin104 »

Pěkně udělané video i fotečky ;) ovšem na živo je na živo :lol: . Bylo to krásné odpoledne, už se těším na další akcičku ;) .
Puma:
MUSTANG poletí 8.května na výročí :lol: a doufám,že to nebude jeho poslední let. Do té doby bude mít ještě pozemní přípravu :lol: :lol: .

Puma163
Plodný uživatel
Plodný uživatel
13
Věk: 56

Příspěvek od Puma163 »

martin104 píše:Pěkně udělané video i fotečky ;) ovšem na živo je na živo :lol: . Bylo to krásné odpoledne, už se těším na další akcičku ;) .
Puma:
MUSTANG poletí 8.května na výročí :lol: a doufám,že to nebude jeho poslední let. Do té doby bude mít ještě pozemní přípravu :lol: :lol: .
Hlavně motor, pořádně ho zaběhni a poznej. Já už z těch motorů pomalinku chytám deprese, ale zatím to nevzdávám. jak mě ta extra spadla, tak jsem tam vykřikoval, že už jen a jen benzin. Ale ještě dám žhavíkům šanci ::)))
Každý modelář se stane pilotem. Pokud se mu to nepodaří, zůstane modelářem navždy. http://www.rcalbum.com/index.php?sum=1782&amode=

zdekar
Zkušený
Zkušený
14
Been thanked: 3 times

Příspěvek od zdekar »

martin104 píše: MUSTANG poletí 8.května na výročí :lol: a doufám,že to nebude jeho poslední let. Do té doby bude mít ještě pozemní přípravu :lol: :lol: .
A myslíš, že to vydržíš? Má být teď o víkendu pěkně teplo... :D

frantaletec
Plodný uživatel
Plodný uživatel
14

Karas píše:Tak máme konečně zpracovaný fotky. http://www.rchouby.cz/galerie/modely/ot ... index.html
Video bude možná zítra. ;)
Ahoj Tomáši.Chtěl bych si udělat nějaký fotky z toho lítání,ale nějak mě to nejde.Když odkliknu fotku,kterou chci vytisknout,tak mi to nenabízí tisk.Taky bych chtěl překopírovat fotky do dokumentů a taky mi to nejde.Kdyby se mi to podařilo,tak by to asi šlo.Jak to mám udělat? :? :? :?

Karas
Mazák
Mazák
14

Příspěvek od Karas »

frantaletec píše:
Karas píše:Tak máme konečně zpracovaný fotky. http://www.rchouby.cz/galerie/modely/ot ... index.html
Video bude možná zítra. ;)
Ahoj Tomáši.Chtěl bych si udělat nějaký fotky z toho lítání,ale nějak mě to nejde.Když odkliknu fotku,kterou chci vytisknout,tak mi to nenabízí tisk.Taky bych chtěl překopírovat fotky do dokumentů a taky mi to nejde.Kdyby se mi to podařilo,tak by to asi šlo.Jak to mám udělat? :? :? :?
Pošli mi na email jaký fotky chceš a já ti je pošlu. Nebo zkus kliknou pravým na fotky a tam dej Otevřít obrázek a tam už by tisk měl jít. Musíš nahoře v menu. ;)
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.

frantaletec
Plodný uživatel
Plodný uživatel
14

Už to jde.To víš trochu se s tím peru,ale občas se mi něco podaří ;)

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Letecké akce v Rašovicích“