Pár nejzajímavějších fotek jsou v odkaze.
https://picasaweb.google.com/1001516531 ... etani2012#

Dík! Fotek mám spoustu, ale vždycky zveřejním jen to nejzajímavější. Občas se to povede no.REX píše:Pěkné fotky, ale ta jak tam je model a v dáli dopravák, tak ta nemá chybu, to se mi fakt líbí!!!
Je fakt že tam lítá furt něco, jen mít štěstí vyfotit pohromadě...
Taky jsem lítal, druhý start z ruky se nepovedl, potkal jsem matičku zemi a zlomil vrtuli, tu jsem vyměnil, ale co je horší, asi jsem si tím udělal vůli na ložisku skoro nového motoru, ach jo
Jasně, prostě napíšeš až budeš na chatě a já ti napíšu zda tam budeme. Jezdíme tam téměř každý víkend.REX píše:Dobrá, pošlu číslo, ale bude to se mnou horší časově, ale snad se to někdy povede, rád se přijedu alespoň podívat na kolegy![]()
Jen pro představu, mám týden druhého syna, musím dodělat garáž ke kolaudaci, postavit zastřešení terasy a zastřešení na cca 30m3 dřeva, to vše letos!!! Jo a taky chodit do práce![]()
Takže s tím časem jsem opravdu na štíru a modelařina a létání je až na konci, jak časově, tak finančně
Možná by stačilo 24hod/7dní, ale kdyby člověk nemusel chodit do práce a spátmartin104 píše:Rex.
Ahoj koukám taky by jsi potřeboval aby měl týden 8 dní, každej den 30 hodin a člověku by stačilo ke spánku jen pár hodin.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: ClaudeBot a 0 hostů