Velikonoční létání 2012

Za domácí letiště považujeme to Rašovické. Tudíž tato sekce patří výhradně akcím a dnům příjemně stráveným na ploše. Zde budou zveřejňováný nejen dny, kdy proběhne létání, ale i fotografie, videa a zážitky. Sekce je především pro východočechy, ale jiným vstup pochopitelně nezakazujeme. (Pouze pro registrované)
Karas
Mazák
Mazák
14
Been thanked: 1 time

Velikonoční létání 2012

Příspěvek od Karas »

Kdo byl střízlivý, tak byl dnes unás na letišti trochu provětrat kosti a vyběhat všechny chlebíčky, řízky a kačeny. Účast byla mariášová, ale i tak pohodové odpoledne. Strávili jsme tam 4,5 hod a mimo ztracený šroubek ze Zdenkova Parabolica jsme si vše v pořádku odvezli domů.
Pár nejzajímavějších fotek jsou v odkaze.
https://picasaweb.google.com/1001516531 ... etani2012#
;)
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.

REX
Admin
Admin
Guru
Guru
13
Has thanked: 1 time
Been thanked: 27 times

Re: Velikonoční létání 2012

Příspěvek od REX »

Pěkné fotky, ale ta jak tam je model a v dáli dopravák, tak ta nemá chybu, to se mi fakt líbí!!!
Je fakt že tam lítá furt něco, jen mít štěstí vyfotit pohromadě...
Taky jsem lítal, druhý start z ruky se nepovedl, potkal jsem matičku zemi a zlomil vrtuli, tu jsem vyměnil, ale co je horší, asi jsem si tím udělal vůli na ložisku skoro nového motoru, ach jo :cry:
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

Karas
Mazák
Mazák
14

Příspěvek od Karas »

REX píše:Pěkné fotky, ale ta jak tam je model a v dáli dopravák, tak ta nemá chybu, to se mi fakt líbí!!!
Je fakt že tam lítá furt něco, jen mít štěstí vyfotit pohromadě...
Taky jsem lítal, druhý start z ruky se nepovedl, potkal jsem matičku zemi a zlomil vrtuli, tu jsem vyměnil, ale co je horší, asi jsem si tím udělal vůli na ložisku skoro nového motoru, ach jo :cry:
Dík! Fotek mám spoustu, ale vždycky zveřejním jen to nejzajímavější. Občas se to povede no.
Někdy napiš až budeš v Rašovicích. Případně mi napiš do SZ své tel. číslo abychom se domluvili online. ;)

REX
Admin
Admin
Guru
Guru
13

Příspěvek od REX »

Dobrá, pošlu číslo, ale bude to se mnou horší časově, ale snad se to někdy povede, rád se přijedu alespoň podívat na kolegy 8-)
Jen pro představu, mám týden druhého syna, musím dodělat garáž ke kolaudaci, postavit zastřešení terasy a zastřešení na cca 30m3 dřeva, to vše letos!!! Jo a taky chodit do práce :D
Takže s tím časem jsem opravdu na štíru a modelařina a létání je až na konci, jak časově, tak finančně :(

Karas
Mazák
Mazák
14

Příspěvek od Karas »

REX píše:Dobrá, pošlu číslo, ale bude to se mnou horší časově, ale snad se to někdy povede, rád se přijedu alespoň podívat na kolegy 8-)
Jen pro představu, mám týden druhého syna, musím dodělat garáž ke kolaudaci, postavit zastřešení terasy a zastřešení na cca 30m3 dřeva, to vše letos!!! Jo a taky chodit do práce :D
Takže s tím časem jsem opravdu na štíru a modelařina a létání je až na konci, jak časově, tak finančně :(
Jasně, prostě napíšeš až budeš na chatě a já ti napíšu zda tam budeme. Jezdíme tam téměř každý víkend.
Tak já ještě studuju (VŠ) a tak čas mám, ale finančně jsem na tom asi hůř než ty. ;) Vše má něco, hlavně lepší chodit na pole než... (si každý domyslí)

martin104
Plodný uživatel
Plodný uživatel
14
Věk: 46

Příspěvek od martin104 »

Rex.
Ahoj koukám taky by jsi potřeboval aby měl týden 8 dní, každej den 30 hodin a člověku by stačilo ke spánku jen pár hodin.

REX
Admin
Admin
Guru
Guru
13

Příspěvek od REX »

martin104 píše:Rex.
Ahoj koukám taky by jsi potřeboval aby měl týden 8 dní, každej den 30 hodin a člověku by stačilo ke spánku jen pár hodin.
Možná by stačilo 24hod/7dní, ale kdyby člověk nemusel chodit do práce a spát :D
Jak já závidím tatíkovi, který je už v důchodu, občas jde do práce přividělat nějakou korunu a spousta, opravdu spousta volného času, ale zae se furt nudí, protože nemá žádný koníček a to je taky blbý.... zas mi pomáhá se stavbou čehokoliv, teda jenom kolem baráku, ne modelů :!:

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Letecké akce v Rašovicích“