.. mou snahou je trochu ti pomoci ( sleduji tvé příspěvky i na dalších forech) tož se nečerti. Jseš šikovnej , tak proč by ses nemohl odborně posunout trochu víc dopředu, ... otázkou je, jestli chceš.PavelN wrote:Tak to éro bylo koncipováno jako kategorie V2 v případě ovládání V+S, nebo se také používala ovládáná pouze směrovka. A tam se naprosto běžně používala a stále používá konstrukce plovoucí výškovky. Takže nevidím důvod proč nepoužít třeba plovoucí výškovku.
Fotku nemáš? Rozumím tomu dobře, že uhlík tam bude jeden uprostřed a na konci bude balza?Ancistrus01 wrote:Ahoj... potřebuju poraditstavím výškovku a žebra tam jsou spojená balzovým nosníkem 6x3mm, který je uprostřed výškovky... ale já už mám v žebrech udělané dírky (2 v jednom žebru) o průměru 2,5 mm a tak mě napadlo že bych tam místo toho nosníku dal 2,5mm uhlíkové tyčky.
Budu upravovat výškovku pro instalaci výškového kormidla a proto budu na konec žeber dávat nosník do kterého budu zapouštět panty. Proto si myslím že bych do prostřed ten nosník dávat nemusel a pevnostně to výjde na stejno.
Torzne to jedna uhlíková trubka neudrží. Bolo by nutné dať dve nad seba. Inak si koleduješ o prúserAncistrus01 wrote:Ahoj... potřebuju poraditstavím výškovku a žebra tam jsou spojená balzovým nosníkem 6x3mm, který je uprostřed výškovky... ale já už mám v žebrech udělané dírky (2 v jednom žebru) o průměru 2,5 mm a tak mě napadlo že bych tam místo toho nosníku dal 2,5mm uhlíkové tyčky.
Budu upravovat výškovku pro instalaci výškového kormidla a proto budu na konec žeber dávat nosník do kterého budu zapouštět panty. Proto si myslím že bych do prostřed ten nosník dávat nemusel a pevnostně to výjde na stejno.
Users browsing this forum: Oncrawl [Crawler] and 0 guests