Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Co plánujete pod ježucha nebo na novou sezónu?

Ankety, diskuze o modelaření, které se nehodí do ostatních kategorií ani do koše.
Karas
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Co plánujete pod ježucha nebo na novou sezónu?

Příspěvek od Karas »

Vánoce už jsou za dveřma, tak by mě zajímalo co plánujete pod stromeček. Nebo co novýho na další sezónu. Třeba mě inspirujete. ;)
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.

Michal
Zelenáč

Re: Co plánujete pod ježucha nebo na novou sezónu?

Příspěvek od Michal »

Já bych rád konečně dodělal Huskyho http://www.rchouby.cz/index.php?cl=5/husky a když bude dostatek sněhu, tak ho v zimě možná i zalítnu. Už více než půl roku je na skříni a přitom už toho tolik na dodělání nechybí. Ale letos v létě jsem se ještě na zálet balzového modelu necítil, takže jsem si tu závěrečnou práci šetřil na dlouhé zimní večery, které už jsou za dveřmi.
Optic 6 - 2,4GHz, Easy Glider Pro, Mentor, Extra 300

PavelN
Plodný uživatel

Příspěvek od PavelN »

Jako dárky si neplánuju, nic, ale v plánu mám trochu hnout se stavbou Blaníka. Už dost dlouho stojím. No a takový další plán na jaro je znovuzprovoznit motoráka Aeronca - 10 ccm. No tak uvidím co z toho zbude.
Aeronca 10ccm (1,8m), Symfonik V2 (3m), VSO-10 (3m -Fara), VT-116 (3m -Fara), motorový kluzák (2,3m - vlastní konstrukce), L-13 Blaník (3,25m - Fara - stavba)
http://aero1000.rajce.idnes.cz/

Karas
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

Já tu mám taky rozestavěnou Catalinu, ale tam je potřeba broušení atd. Nejraději bych nějakou pěknou stavebnici. Ale nevím co, moc toho na výběr není. ;)

zdekar
Zkušený

Příspěvek od zdekar »

No já bych rád dal dohromady ty havarované stroje (letadla) a pak něco splácal nového :) Jinak jako dárek nevím co... asi něco z dealextreme, až se mi to podaří celé prolízt :lol:

martin104
Plodný uživatel

Příspěvek od martin104 »

Já mám jasno, chci určitě akrobata spalováka pro sebe, pro děti lyže a nějaké drobnosti a pro manželku musím něco vykoumat

PavelN
Plodný uživatel

Příspěvek od PavelN »

To já si model kupovat nechci, nevážím si toho potom, holt si to musím postavit sám, bez ohledu jak dlouho to trvá. Beztak jsem letos nejvíc lítal s motorovým kluzákem, Orlík lítal asi 20 minut a vše ostatní 0 minut - ani jeden start. Tak si kolikrát říkám proč stavím, když pak není čas se vším lítat. No..., ale určitě si koupím nějaké věci ke stavbě - kolečko, panty, asi doplním nějaký materiál, možná 2 serva, baterky - a to bude můj dárek pro sebe.
Aeronca 10ccm (1,8m), Symfonik V2 (3m), VSO-10 (3m -Fara), VT-116 (3m -Fara), motorový kluzák (2,3m - vlastní konstrukce), L-13 Blaník (3,25m - Fara - stavba)
http://aero1000.rajce.idnes.cz/

frantaletec
Plodný uživatel

Příspěvek od frantaletec »

No,dnes dodělám klobásy pro zetě,potom rozeberu poškozený vysílač,kvůli opravě a až se doma všechno zklidní,začnu uvažovat co s ježíškem.Já,pokud se mi podaří zprovoznit obchodování s HK,tak si asi nadělím do příští sezony nové baterie.V pátek jsem si založil Pay Play a dosud tam nejsou převedeny peníze,tak čekám.Ty staré už docela měknou.Zároveň se i trochu nafukují.Moc se asi nebudu s ježuchem zabývat,co taky z důchodu,asi nějaké drobnosti. ;)

Pajas
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajas »

Já si přeju Optic 6 :-). Ale zatím jenom, nebo možná na 35 mhz, víc peněz nemám (nebo Ježíšek nemá).
Moje modely: Wing-Dragon, Thunderbird glider (odstavený), Sbach RC-Factory 800mm, FOX 1800 Pelikán, Bobík na gumu
Spektrum DX6i, OrangeRX, AR610
Videa z letů mých letadel: http://www.youtube.com/pav9sob

Karas
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

Pajas píše:Já si přeju Optic 6 :-). Ale zatím jenom, nebo možná na 35 mhz, víc peněz nemám (nebo Ježíšek nemá).
Jak nemá peníze? To přeci vyrábí ne? :shock: :?

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“