Zakončení sezóny - 15. nebo 16. řijna
Zakončení sezóny - 15. nebo 16. řijna
Podle předpovědi by mělo být pěkně, sice nijak teplo, ale to zase tak nevadí. Co říkáte, že bychom udělali takové rozloučení s letošní sezónou? 

Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.
Re: Zakončení sezóny - 15. nebo 16. řijna
Nie je to trochu predčasné? Sezóna predsa končí každoročne silvestrovským polietanímKaras píše:Podle předpovědi by mělo být pěkně, sice nijak teplo, ale to zase tak nevadí. Co říkáte, že bychom udělali takové rozloučení s letošní sezónou?

Zahajujeme na Nový rok

Nie som zlý, iba rýpem. Do menej chápavých.
Není, pak už hlasí hnusně a už nebude teplo ani počasí na nějaký setkání. Samozřejmě, že se lítá dál, ale formálně sezónu ukončit musíme, aby bylo na jaře co zahajovat.LV píše:Nie je to trochu predčasné? Sezóna predsa končí každoročne silvestrovským polietanímKaras píše:Podle předpovědi by mělo být pěkně, sice nijak teplo, ale to zase tak nevadí. Co říkáte, že bychom udělali takové rozloučení s letošní sezónou?![]()
Zahajujeme na Nový rok

A já myslel, že se to ukončilo minule. Nj... asi vlastně ne. Nikdo tam nebyl s velkým klíčem na zamknutí nebe. Ani se nenatahovala páska, která se na jaře rozstříhne. Ani nikdo neděkoval bohům za povedenou sezónu. Nj, takže tedy o víkendu,jo? No uvidíme... 

Ahoj nechci nikoho ovlivňovat,ale mě by vyhovovala sobota odpoledne po O
.

Hmm, tak to mě zase ne, spíš se přikláním k neděli. 

- aviatik666
- Zelenáč
Vyhovovala by sobota, v neděli má už zase dost fučet. Na sobotu 2m/s. 

No podle ct24 to vypadá v sobotu na 2-5m/s a v neděli 2-6m/s takže je to asi jedno. Bohužel mě se sobota nehodí, takže já můžu v neděli, klidně se domluvte a můžete zajet v sobotu, ale nevím jak to tam bude s plochou je to 3 neděle co se to nesekalo. Ale tráva moc neroste. V neděli tam nejspíš nejdřív zajedeme posekat.aviatik666 píše:Vyhovovala by sobota, v neděli má už zase dost fučet. Na sobotu 2m/s.
Tak kdo jste tam byl v sobotu? Já jsem přijel asi v půl třetí a byl jsem tam sám... ale lítalo to parádně. Asi to bude tím hustčím vzduchem
Dneska se někdo chystá?

Ahoj kluci nezajdem ještě do prvního sněžení někdy společně zalétat? Předem hlásím, že nemohu víkend 19 - 20.11.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7 Odpovědi
- 4348 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od tomáš-lično
-
- 9 Odpovědi