Letecké modelářství stavba a konstrukce volných modelů pro každého,Doupovec F.

Jak začít, co všechno modelařina nabízí, rozdělení, kategorie, modelářské kroužky, začátečnické otázky, atd.
BeneFitmodel
Moderátor
Moderátor
Mazák
Mazák
4
Has thanked: 359 times
Been thanked: 412 times

Kategorie modeláře:

Re: Letecké modelářství - autor

Post by BeneFitmodel »

doupikfr wrote: 20 Jun 2026 10:10 Kolegové !
Díky za vesměs velmi příznivé ohlasy na moji knihu. Souhlasím s vašimi připomínkami. Připojení videí a pod. je však nad moje možnosti. Nemusí vás jistě zajímat za jakých podmínek a okolností kniha vznikala. (Podle přísloví : "Moudrému napověz.........doporučuji si přečíst poděkování v knize a můj článek z RCR "kruh se uzavírá). Snad se někdo pokusí téma knihy zpracovat lépe a současnosti bližším způsobem .
Frant.Doupovec
Knihu opravdu doporučuji všem nejlépe, kdyby si ji teď všimli rodiče a prarodiče a nadělili si ji společně na prázdniny a po nich se jí chopily coby metodiky samotní učitelé. Ti by pak mohli doplnit i ta v recenzi zmiňovaná videa.
Jinak děkuji autorovi za jeho odvahu se do ní pustit i jeho podporovatelům, které zmiňuje v poděkování.
Snad si z něj vezmou příklad následovníci a vznikne něco i vysloveně pro děti. Nápadů a inspiraci lze najít dost jen ta finalizace schází... https://modelar-na-startu.blogspot.com/ ... uceni.html
Kostka stěží vysvětlí úsečce a už vůbec ne bodu, že existují i jiné dimenze života, než jsou v tom jejich ... ;-)
Úplně jiný level je EU, její instituce EASA a tamní politici, řebříček vede H.Virkkunen 🖕 a její nová regulace modelářů a vzdělání dětí

moza
Znalý uživatel
Znalý uživatel
1
Has thanked: 97 times
Been thanked: 44 times

Kategorie modeláře:

Re: Letecké modelářství - autor

Post by moza »

doupikfr wrote: 20 Jun 2026 10:10 Kolegové !
Díky za vesměs velmi příznivé ohlasy na moji knihu. Souhlasím s vašimi připomínkami. Připojení videí a pod. je však nad moje možnosti. Nemusí vás jistě zajímat za jakých podmínek a okolností kniha vznikala. (Podle přísloví : "Moudrému napověz.........doporučuji si přečíst poděkování v knize a můj článek z RCR "kruh se uzavírá). Snad se někdo pokusí téma knihy zpracovat lépe a současnosti bližším způsobem .
Frant.Doupovec
Predne diky ze ta knizka vubec vznikla.
To ze jsem napsal ze neni pro deti je prosty fakt a psal jsem to proto, ze to vydavatel tak uvadi a knizce tim skodi.
Za sebe ji vidim jako prinosnou a rozhodne ji budu doporucovat a odkazovat se na ni.
V kterem cisle RCR je ten clanek?

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “2 - Úvod do modelařiny”