První spalovák
Re: První spalovák
Oboje budou v pohodě.
Aeronca 10ccm (1,8m), Symfonik V2 (3m), VSO-10 (3m -Fara), VT-116 (3m -Fara), motorový kluzák (2,3m - vlastní konstrukce), L-13 Blaník (3,25m - Fara - stavba)
http://aero1000.rajce.idnes.cz/
http://aero1000.rajce.idnes.cz/
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Tak mám tu aktuální foto ze stavby. Přidělaný motor a upravený motorový kryt. Slepená křídla a udělaný lože pro serva.
- Přílohy
-
- DSC05313.jpg (128.34 KiB) Zobrazeno 2158 x
-
- DSC05314.jpg (125.4 KiB) Zobrazeno 2158 x
-
- DSC05316.jpg (198.87 KiB) Zobrazeno 2158 x
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.
Dobře to vypadá, jen se mi na fotce zdá ten motor utopený v krytu. Až namontuješ vrtuli bude pravděpodobně škrtat o kryt.
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Už jsi druhej co mě a to upozorňuje. Vím o tom, špatně jsem vyříznul díru na válec a jehlu, takže je to celý postunutý dozadu. Dám tam podložky, takže by to mělo být OK.vitstar píše:Dobře to vypadá, jen se mi na fotce zdá ten motor utopený v krytu. Až namontuješ vrtuli bude pravděpodobně škrtat o kryt.
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Ty "vzpěry" co k tomu dávají jsou k vzteku. Nechápu, proč v křídle a v trupu je preklizka, do které se zašroubují a samotné vzpěry jsou balzové. Ty šroubky v tom prostě nedrží. To je první věc, která mě nasra...a.
Balsové vzpěry? A co dáš místo nich? Uhlík nebo plast?
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Psal jsem to v "" v podstatě to vzpěry nejsou, jsou tam kvůli maketovosti. Ovšem když se s nima manipuluje tak ty šroubky tam prostě nedrží. Proto mě zaráži, proč je někde překližka a někde balza.zdekar píše:Balsové vzpěry? A co dáš místo nich? Uhlík nebo plast?
- aviatik666
- Zelenáč
Obávám se že ty vzpěry nebudou jen kvůli maketovosti, jestli jsou opravdu z balzy tak to musel číňan zkurvit.
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Ale jo. Křídla jsou dostatečně tuhý, mají uzavřený nosník a spojka byla taky z pořádnýho špalku.aviatik666 píše:Obávám se že ty vzpěry nebudou jen kvůli maketovosti, jestli jsou opravdu z balzy tak to musel číňan zkurvit.
nj, ale i jen na okrasu to může snadno přelomit třeba tvrdší stonek trávy (pokud náhodou vleze do cesty). Z kolikátky balsy to je a budeš to tedy nahrazovat něčím jiným?