Kreslené obrázky pilotů WW I.
Kreslené obrázky pilotů WW I.
Ahoj, nemůžu nikde najít obrázky pilotů ww 1 s šálou a z boku. Takový ty na polomakety z epp. I kreslené. Lepší jsem nenašel.
- Přílohy
-
- IMG_20251209_235853.jpg (5.01 KiB) Zobrazeno 45 x
-
BeneFitmodel
- Moderátor

-
Mazák
- 3
- Has thanked: 171 times
- Been thanked: 82 times
-
Kategorie modeláře:
Re: Kreslené obrázky pilotů WW I.
Ahoj, zeptal jsem se Copilota od Bing.com zda to najde, hledání nic moc, ale po upřesnění co a k čemu chci, rovnou vygeneroval tohle, včetně odpovědi co dál s tím může udělat. A to jsem měl připravěné podobné dotazy. Myslím si, že pokud by se zadala konkrétní persona pilota, vygeneruje ji...
Chce to vyzkoušet a do konkrétního letadla posadit konkrétní osobu která na něm létál, jejích fotky na netu jsou k nalezení... třeba i Češi https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_W ... ia-Hungary
"Portrét pilota z 1. světové války v profilu je teď připraven – hlava a ramena, stylizovaný tak, aby se dal snadno použít jako dekorace na RC modely. Klikněte na kartu výše a stáhněte si obrázek.
Pokud byste chtěl více variant (např. jiný typ přilby, brýle nebo uniformu), můžeme vytvořit další verze, aby se hodily k různým modelům. Chcete spíše realističtější kresbu nebo jednodušší stylizovanou siluetu pro snadný tisk a aplikaci?"
Pokud byste chtěl více variant (např. jiný typ přilby, brýle nebo uniformu), můžeme vytvořit další verze, aby se hodily k různým modelům. Chcete spíše realističtější kresbu nebo jednodušší stylizovanou siluetu pro snadný tisk a aplikaci?"
Kostka stěží vysvětlí úsečce a už vůbec ne bodu, že existují i jiné dimenze života, než jsou v tom jejich ... 
-
BeneFitmodel
- Moderátor

-
Mazák
- 3
- Has thanked: 171 times
- Been thanked: 82 times
-
Kategorie modeláře:
Dej vědět jak jsi dopadl. Jinak hezká inspirace včetně čtení...
Za vrtulí je vichřice, líčí pilot válečných replik s otevřenou kabinou

Další vygenerovaní piloti
Za vrtulí je vichřice, líčí pilot válečných replik s otevřenou kabinou
Další vygenerovaní piloti
Kostka stěží vysvětlí úsečce a už vůbec ne bodu, že existují i jiné dimenze života, než jsou v tom jejich ... 
To je přesně ten styl co jsem hledal. Ten první. Ale i ty čb jsou super. Já] žádnou inteligenci nemám, ani tu svojí
. Tak kdyby se Vám chtělo něco ještě vymyslet... Mám to na tohle. Budu je teprve stavět. Tyhle jsou jen pro inspiraci. Díky.
Něco jako REX taky.Tak jsem si nainstaloval chat GPT,ale vubec se to se mnou nebavilo.Kdo by řek,že bude pitomej obrázek takovej problém.Nemám teda nic
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 3171 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od frantaletec