A airline? Podle článku v RCrevue taky. Vše pěkně pasuje, folie je krasně vypnutá a doplňky precizně vyrobený.LV píše:Haikong je väčšinou v pohodeaviatik666 píše:Prošel jsem několik prodejců a nabídka letadla do 3.000,- a na 7,5ccm je žalostně malá a skoro vůbec žádná pokud vynechám
Haikong Model
Black Horse
CMP
Thunder Tiger
AIRLINE
Phoenix
a mnoho dalších
První spalovák
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Re: První spalovák
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.
- aviatik666
- Zelenáč
A co tohle, váhově to vypadá dobře a dá se to maketově vyšperkovat. Co ty na to ?
http://kostkamodelcentrum.cz/obchod.asp ... olozek=144
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Což o to, vypadá pěkně, ale obávám se té tříkolky. To je dobrý na asfalt.aviatik666 píše:A co tohle, váhově to vypadá dobře a dá se to maketově vyšperkovat. Co ty na to ?
- aviatik666
- Zelenáč
Při téhle velikosti to rozhodně jen na asfalt není, toho bych se nebál. A to co jsi si vyhlídl PC-9 ARF 1540mm má taky tříkolák.
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Já vím, to byla chvilková eufórie. Asi to vypadá na tu Bellancu.aviatik666 píše:Při téhle velikosti to rozhodně jen na asfalt není, toho bych se nebál. A to co jsi si vyhlídl PC-9 ARF 1540mm má taky tříkolák.
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Tak motor mám doma. Brzo bude i Bellanca. Teď sepisuji zbytek, co pak dokoupím. Jen nevím, jaký aku mám použít na napájení paluby. Zda 4 čl. nebo 5 čl. , zda stačí "tužkové" nebo ty větší. Jaký indikátor na stav aku atd. Plánuji koupit 4x HS 311 tak s tím aku nevím.
doporučuji A123 2s. 2300 mAh. Sám je používám a jiné baterky mi do letadla nepřijdou. Ale myslím že tady nemusím pět chválu na osvědčené baterie.
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Na to nemám nabíječku, navíc to je celkem drahý.vitstar píše:doporučuji A123 2s. 2300 mAh. Sám je používám a jiné baterky mi do letadla nepřijdou. Ale myslím že tady nemusím pět chválu na osvědčené baterie.
jak to? většina nabíječek na Lipolky tyhle baterky umí. A cena? dvoučlánek stojí někde okolo 600,- to je pravda poněkud vyšší ovšem dají se nabíjet, až 10C, nemají téměř žádné samovybíjení a hlavně bych řekl, že ti přežijí několik letadel.
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Já mám takovou obyčejnou od Robbe, umí jen Li-pol, tenkrát byla levná a stačí mi.vitstar píše:jak to? většina nabíječek na Lipolky tyhle baterky umí. A cena? dvoučlánek stojí někde okolo 600,- to je pravda poněkud vyšší ovšem dají se nabíjet, až 10C, nemají téměř žádné samovybíjení a hlavně bych řekl, že ti přežijí několik letadel.