Tedy lákadlo jak vytáhnout peníze z lidí a na konec v lepším případě jen lehčí pěněženka
Doporučovací kódy finančních produktů pro členy fóra (Referral Code)
-
joskapilot
- Plodný uživatel

- 3
- Has thanked: 40 times
- Been thanked: 37 times
-
Kategorie modeláře:
Organizace:
Re: Doporučovací kódy finančních produktů pro členy fóra (Referral Code)
Celé to vypadá jako staré známé letadlo.
Tedy lákadlo jak vytáhnout peníze z lidí a na konec v lepším případě jen lehčí pěněženka
- LEON
- Admin

-
Guru
- 3
- Has thanked: 72 times
- Been thanked: 44 times
-
Kategorie modeláře:
Organizace:
Obezřetnosti dnes není opravdu dost, to máš pravdu, co se týká finančních podvodníků
Ale tohle jsou jen odměny za doporučování nových zákazníků, dostaneš odměnu, když doporučíš člověka. Buď ve formě peněz, nebo u investičních aplikací ve formě akcie, které si pak ale stejně můžeš vyměnit za peníze a vybrat. Samozřejmě bude super, pokud tu někdo nahlásí, že nějaká aplikace ty odměny nevyplácí a že se jedná o podvod, ušetří to peníze ostatním.
Pokud člověk nechce zkoušet zahraniční aplikace a platformy, může získat peníze za doporučení uživatelů i českým bankám:
https://www.mesec.cz/clanky/ktere-banky ... -klientum/
Funguje to úplně stejně, pošleš registrační odkaz se svým kódem, přes který se ten nový uživatel do té banky zaregistruje a tobě to připíše odměnu.
A to mi připomíná, sdílejte hoši klidně i doporučovací odkazy ze své banky
Pokud člověk nechce zkoušet zahraniční aplikace a platformy, může získat peníze za doporučení uživatelů i českým bankám:
https://www.mesec.cz/clanky/ktere-banky ... -klientum/
Funguje to úplně stejně, pošleš registrační odkaz se svým kódem, přes který se ten nový uživatel do té banky zaregistruje a tobě to připíše odměnu.
A to mi připomíná, sdílejte hoši klidně i doporučovací odkazy ze své banky
FPV Air Combat - Hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
-
Akciovniik
- Nováček

- Been thanked: 1 time
Kde dostaneš úrok na americké dolary minimálně 3% p.a, vyplácený každý měsíc?joskapilot píše: ↑31 říj 2025 22:09 Celé to vypadá jako staré známé letadlo.
Tedy lákadlo jak vytáhnout peníze z lidí a na konec v lepším případě jen lehčí pěněženka![]()
Peníze se nedávají za registraci kvůli regulacím v EU. Proto se rozdávají akcie, kryptoměny, ETF zdarma - ale ty pak můžeš prodat a máš peníze = win win situace.
Je to vše reálné a odzkoušené, žádný podvod. Dokonce není nutné ani investovat = pokud nechceš...
Ale tím, že minimálně ETF jsou zdarma = bez poplatku za nákup a prodej, tak se to vyplatí. Já třeba osobně na etoro spořím i synovi v EUR etfkách. Posílám každý měsíc 150 EUR. Je tam spoustu ETF i na americké indexy v eurech na Německé burze, které mají TER kolem 0.07%.
Navíc podle vkladu, máš další výhody, to ti nikde nenabídnou. Projdi si zde: https://www.etoro.com/cs-cz/about/club/
Například od hodnoty účtu 25 tis. USD más zdarma Fiscal.ai Pro, což je takovej malej bloomberg, co jinak stojí 40 USD měsíčně..
A neustále se ty výhody rozšiřují, co je teď, nebylo před rokem ani ve snu...Takže buď chceš brokera, který má sice všechno naprosto zdarma, ale nedá ti nic navíc, nebo využiješ například brokera jen na ETF, ale za to s rostoucí hodnotou aktiv, budeš získávat další výhody, které ti vlastně zaplatí další lidí, co třeba u něj dělaj něco jiného..
To je můj vyčerpávající pohled po 12 letech praxe
= Ale ano máš pravdu, pokud člověk začně dělat kraviny, riskovat a sázet peníze na nesmysly a poté panikařit po každém propadu na trhu, tak ano..Investice jsou rizikové, můžete ztratit peníze..Proto je nutné přispůsobit investice vašemu rizikovému profilu.
-
joskapilot
- Plodný uživatel

- 3
-
Kategorie modeláře:
Organizace:
12 let praxe, a kdy jsi v tom obdobný vybral většinu svých "naspořených" peněz?
Tím chci říct že když by to byl podvod tak se člověk co tam posílá například 150 euro měsíčně nemá šanci dozvědět že to je podvod protože hra z čísly mu může z jeho peněz co tam posílá přeposílat "úroky" 3% a tím přesvědčit " investory" že je to Super a o důvod víc posílat více peněz.
Možná už jsem moc skeptický a už jsem se párkrát spálil ale i fakt že nemají registraci - licenci u ČNB je varovný signál.
Tím chci říct že když by to byl podvod tak se člověk co tam posílá například 150 euro měsíčně nemá šanci dozvědět že to je podvod protože hra z čísly mu může z jeho peněz co tam posílá přeposílat "úroky" 3% a tím přesvědčit " investory" že je to Super a o důvod víc posílat více peněz.
Možná už jsem moc skeptický a už jsem se párkrát spálil ale i fakt že nemají registraci - licenci u ČNB je varovný signál.
-
Akciovniik
- Nováček

- Been thanked: 1 time
Je to jeden z nejvíce regulovaných brokerů na světě.
https://www.etoro.com/cs-cz/customer-se ... n-license/
Jako jeden z prvních brokerů, splnili i evropskou směrnici Mifid 2. U ČNB licenci nepotřebují, jsou tam registrovaní jak přeshraniční obchodník s c.p. Ani Interactive Brokers nemá ČNB licenci, ani ji nikdo nepotřebuje.
Navíc tady lidi kupují firemní dluhopisy kde každý blb informuje že byl prospekt schválen od ČNB a lidí tam nechali miliardy, která jsou nenávratně pryč, stačí si vyhledat kauzy a s firemními dluhopisy za posledních 5 let. Takže ať si každý dělá co chce....a věří čemu chce...
Ty úroky jsou z neivestovanych částek, někdo chce třeba počkat na propad trhu, tak si tam nechá třeba půl roku dolary...chápu že ne každý má talent na finance, já bych taky nesložil RC model.
https://www.etoro.com/cs-cz/customer-se ... n-license/
Jako jeden z prvních brokerů, splnili i evropskou směrnici Mifid 2. U ČNB licenci nepotřebují, jsou tam registrovaní jak přeshraniční obchodník s c.p. Ani Interactive Brokers nemá ČNB licenci, ani ji nikdo nepotřebuje.
Navíc tady lidi kupují firemní dluhopisy kde každý blb informuje že byl prospekt schválen od ČNB a lidí tam nechali miliardy, která jsou nenávratně pryč, stačí si vyhledat kauzy a s firemními dluhopisy za posledních 5 let. Takže ať si každý dělá co chce....a věří čemu chce...
Ty úroky jsou z neivestovanych částek, někdo chce třeba počkat na propad trhu, tak si tam nechá třeba půl roku dolary...chápu že ne každý má talent na finance, já bych taky nesložil RC model.
-
joskapilot
- Plodný uživatel

- 3
-
Kategorie modeláře:
Organizace:
Ano je to každého věc kam dá peníze, vždy je potřeba být opatrný.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 1273 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od LEON
-
- 0 Odpovědi