:!: :!: :!: Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni :!: :!: :!:
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Letecké simulátory prvoválečných letadel - Aces high, Rise of Flight, Flying Circus a další...

Diskuse o PC nebo mobilních hrách, leteckých nebo jiných simulátorech, virtuální realitě, o příslušenství k hrám, ale i o deskových hrách nebo logických hádankách.
Odpovědět
LEON
Admin
Admin

Letecké simulátory prvoválečných letadel - Aces high, Rise of Flight, Flying Circus a další...

Příspěvek od LEON »

Před mnoha lety jsme s několika modelářskými kolegy spolu po internetu létali simulátory prvoválečných letadel, i modeláře láká letecká tématika ;) Občas jsem si některé zajímavé letecké souboje nahrával i na video, nejčastěji pro zpětnou analýzu mých chyb v leteckém dogfightu. Letecké nadšence možná nějaká taková videa mohou zaujmout...

Nehrával jste někdo letecký simulátor prvoválečných letadel Aces High III? Pamatuju, že to mělo menší hardwarové nároky než mainstreamový Rise of Flight nebo Flying Circus a umožňovalo to řádově víc hráčů současně hrajících online (údajně stovky hráčů na jedniném serveru). Akorát že v dobách, kdy jsem se k tomuto titulu před osmi lety dostal, už měl Aces High svoje nejlepší léta za sebou a místní komunita přešla na vizuálně mnohem přitažlivější Rise of Flight. Pár starých videí z mých prvních letů v Aces High III:

Takto vypadala grafika leteckého simulátoru Aces High III:

Souboj mého Fokker D.VII vs Bristol Fighter neznámého náhodného protihráče:

Rise of Flight, jeden z nejznámějších prvoválečných leteckých simulátorů. Souboj mého Albatrose D.III vs Nieuport N17 mého kolegy Dannyho:

Další z mých přátelských zápasů proti Dannymu, moje DH-2 proti jeho Eindeckeru E.III:

Dva poměrně divoké souboje mého Sopwith Camelu s Dr.1 v témže simulátoru:

A moje testy montáže přídavných horních kulometů mezi horní křídla mého letounu Sopwith Dolphin. Nejprve proti Albatrosu D.Va neznámého hráče:

...a proti Fokkeru D.VII neznámého hráče:

Člověk by neřekl, kolik už to je let... :shock: Ale té srandy, co jsme si u toho s kolegy po večerech užili ;)
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete 8-) (Pro přidání pište SEM)

joskapilot
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Re: Letecké simulátory prvoválečných letadel

Příspěvek od joskapilot »

To bylo super, hlavně společné akce po internetu.
A ta super fyzika ROF :!:
Snad již brzo v RC modelech s combat modulem a FPV verzi HT pro rozhlížení.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Pařanský koutek“