Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
La Ventolina
- REX
- Mazák
Re: La Ventolina
Pevný pylon se nezdá být problém ani v kluzu. Použití menší 3-listé vrtulky z dronu má na svědomí o něco línější výkony při stoupání, ale zase mi přijde o něco delší letový čas, asi není motor tolik zatížený...
Celkový dojem velmi dobrý a spokojenost. Pro porovnání letových vlastností v hale si asi zase nějaký čas (do zimy) počkám.... Ale letadlo na pohodové létání do večerního klidu to bude skvělé.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
- REX
- Mazák
Dnešní podvečerní pohodička. Model dostal do rukou můj dvorní zalétávač, nejstarší syn a pochvaloval si letové vlastnosti, dobrý kluz, obratnost, dostatečné stoupání a hlavně se strašně divil co je v tom za baterku, že tak dlouho létá!
Jediné co vytknul, že s prvním modelem by si asi lépe zalétal méně zkušený pilot, myslí si, že byla o něco příjemnější na řízení než tahle, ale jinak byl s letovými vlastnostmi spokojený.... Tak snad se mi někdy podaří oba modely řídit v jeden den a udělat přímé srovnání.
Jediné co vytknul, že s prvním modelem by si asi lépe zalétal méně zkušený pilot, myslí si, že byla o něco příjemnější na řízení než tahle, ale jinak byl s letovými vlastnostmi spokojený.... Tak snad se mi někdy podaří oba modely řídit v jeden den a udělat přímé srovnání.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Neměl bys Rexi prosím Tě i nějaké video, aby byl vidět ten letový projev? Stačí klidně z mobilu.
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete (Pro přidání pište SEM)
- REX
- Mazák
Video jsem zatím žádné neudělal, tak příště.
- REX
- Mazák
Video konečně! Byl jsem v podvečer se syny na nedalekém hřišti, tak jsem vzal Ventolinu s sebou a požádal 8-mi letého syna, ať něco natočí jak to létá... Pro představu snad stačí