Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Fiesta 25 balonů - Balony nad Rozkoší 31. SRPNA - 3. ZÁŘÍ 20
Fiesta 25 balonů - Balony nad Rozkoší 31. SRPNA - 3. ZÁŘÍ 20
Něco pro REXe
PROGRAM 2023
čtvrtek 31. srpna 2023
17:30 - start balonů z Ratibořic - Jiřinkové nebe. Start z louky mezi zámkem a mlýnem - let o pohár starostky města Česká Skalice
pátek 1. září 2023
6:30 – start balonů – přelet česko-polské hranice - let o pohár hejtmana královéhradeckého kraje Martina Červíčka
17:30 – start balonů z Nového Města nad Metují, louka pod zámkem, ulice Na Pupluží – let o pohár starosty města Nové Město nad Metují
21:00 - noční hořáková show - balonové žárovky - louka za restaurací Tropical v České Skalici nebo přímo v kempu na Rozkoši - bude upřesněno
Sobota 2. září 2023
6:30 – start balonů – místo startu bude upřesněno
17:30 – start balonů z Náchoda z louky za Hypernovou (Hypermarket Albert u hranic) – let o pohár starosty města Náchoda
Neděle 3. září 2023
6:30 – náhradní let
* - přesná místa startů budou upřesňovány dle počasí a směru větru v aktualitách
* - v případě, že bude podvečerní start balonů zrušen z důvodu počasí, budou balóny z totožného místa startovat následující ráno v 6:30 hodin. Opět pouze v případě příznivého počasí.
* - lety balonů jsou závislé na počasí. V případě nepříznivého počasí může být let zrušen, nebo přesunut na jiné místo.
Viz http://www.25balonu.cz/program/
PROGRAM 2023
čtvrtek 31. srpna 2023
17:30 - start balonů z Ratibořic - Jiřinkové nebe. Start z louky mezi zámkem a mlýnem - let o pohár starostky města Česká Skalice
pátek 1. září 2023
6:30 – start balonů – přelet česko-polské hranice - let o pohár hejtmana královéhradeckého kraje Martina Červíčka
17:30 – start balonů z Nového Města nad Metují, louka pod zámkem, ulice Na Pupluží – let o pohár starosty města Nové Město nad Metují
21:00 - noční hořáková show - balonové žárovky - louka za restaurací Tropical v České Skalici nebo přímo v kempu na Rozkoši - bude upřesněno
Sobota 2. září 2023
6:30 – start balonů – místo startu bude upřesněno
17:30 – start balonů z Náchoda z louky za Hypernovou (Hypermarket Albert u hranic) – let o pohár starosty města Náchoda
Neděle 3. září 2023
6:30 – náhradní let
* - přesná místa startů budou upřesňovány dle počasí a směru větru v aktualitách
* - v případě, že bude podvečerní start balonů zrušen z důvodu počasí, budou balóny z totožného místa startovat následující ráno v 6:30 hodin. Opět pouze v případě příznivého počasí.
* - lety balonů jsou závislé na počasí. V případě nepříznivého počasí může být let zrušen, nebo přesunut na jiné místo.
Viz http://www.25balonu.cz/program/
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete (Pro přidání pište SEM)
- REX
- Mazák
Re: Fiesta 25 balonů - Balony nad Rozkoší 31. SRPNA - 3. ZÁŘ
Ano, super akce a tohle jsem přes chvílí vyfotil od baráku....
Asi startoval z louky za vsí, nejdřív jsem si říkal co to slyším za zvuky a pak mě došlo že je to balón a jeho hořák, ale zahlédl jsem až když vystoupal nad stromy.Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete (Pro přidání pište SEM)
- REX
- Mazák
To jsi měl mnohem lepší výhled jak já!
Jeden by řekl obyčejný balón, ale stejně je to vždycky něco jedinečného, obdivuhodného a hezkého na podívání
Jeden by řekl obyčejný balón, ale stejně je to vždycky něco jedinečného, obdivuhodného a hezkého na podívání
Obyčejný balón a co rachotu to umí při letu udělat Minimálně dva balóny provedly mezipřistání hned těsně vedle LKNM. Přemýšlel jsem, jestli to mohli takhle záměrně přesně na to letiště navézt, nebo jestli jim to prostě jen náhodou na LKNM vyšlo
- REX
- Mazák
Tak s největší pravděpodobností za vsí nestartoval, jen to byl jeden z těch balónů, které vítr zavál jiným směrem, asi přes to letiště a nejspíš jen letěl velmi nízko a pak začal stoupat a v tom jsem ho uviděl a vyfotil.... Prý letěli kolem 4, tak to jsem asi slyšel postupně hořáky i všech ostatních a jen tohohle vidělREX píše:Ano, super akce a tohle jsem přes chvílí vyfotil od baráku....Asi startoval z louky za vsí, nejdřív jsem si říkal co to slyším za zvuky a pak mě došlo že je to balón a jeho hořák, ale zahlédl jsem až když vystoupal nad stromy.
Teď Rexi dva balóny přistávaly na louce pod Albertem, jednoho jsem natočil z okna, jak mi přelétával těsně nad bytovkou
[ytube]QQox_C_fGQY[/ytube]
[ytube]QQox_C_fGQY[/ytube]
- REX
- Mazák
My se byly podívat na louce pod náměstím a pivo startovalo jako poslední, ale bylo mezi prvními připravené ke startu... Nechápu, ale jelikož jsme národ pivařů (já jsem výjimka) tak asi proto.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Koukám, že tam bylo docela dost lidí, slušná účast
- REX
- Mazák
Lidí je na akcích kolem balónů vždycky a všude hodně, teda krom ranních startu, to nemůžu soudit, nikdy jsem nebyl