Předmět příspěvku: Re: Přípravek na vakuování kabin pomocí vysavače a trouby
Napsal: 18 črc 2014 20:26
Mazák
Registrován: 01 dub 2012 20:36 Příspěvky: 1367 Bydliště: kousek od Náchoda, občas chata Rašovice
hashpi píše:
Jsem rád, že ses taky přidal Výsledek vypadá hezky. Škoda, že jsem si tenhle jednoduchý přípravek neudělal už dávno.
Přesně tak, že už jsem si vakuovačku nepořídil mnohem dřív. Ale funguje to bezvadně!
_________________ Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
hrst
Napsal: 26 črc 2022 10:45
Znalý uživatel
Nezkoušel jste někdo vakuově tvarovat pěnové materiály EPP či XPS? Zajímalo by mne zda by nešel formovat Depron nebo Super Board od Pichlera. Těch obchodních názvů obdobných materiálů používaných ve stavařině je ale hafo třeba Starlon, Noma Plan, Climapor, Decor Floor, Cezar Expert Matt, vilo podložky ...
REX
Napsal: 29 črc 2022 20:47
Mazák
Registrován: 01 dub 2012 20:36 Příspěvky: 1367 Bydliště: kousek od Náchoda, občas chata Rašovice
Nezkoušel jsem, určitě to nějak půjde, můžeš vyzkoušet a prošlápnout cestičku, technologie by se hodila, obzvlášť na kategorii do 250 gramů.....
_________________ Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
BeneFitmodel
Napsal: 30 črc 2022 13:06
Plodný uživatel
Jde to a dokonce i bez vakuového formování, jen horkovzduškou mezi formy. V odkazu níže je sice 3D deproňák včetně free plánku, ale v popisu stavby je tam postup jak tvaroval trup. https://www-synprove-com.translate.goog ... r_pto=wapp
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru