Ahoj,
sháním tlakovou hadičku na pneumatický podvozek. Bohužel se prodává pouze v setu jako komplet a já podvozek mám.
Nevíte, kde se dají sehnat, případně i nějaké náhradní. Dík
Hadička pro zatahovací podvozek
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Hadička pro zatahovací podvozek
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hadička pro zatahovací podvozek
V tomhle bohužel neporadím. Já budu kupovat elektronický podvozek.
Nic méně pokud se hadička nedá samostatně sehnat, zjistil bych z jakého materiálu je a pokusil bych se ji vyrobit.
Co takhle hadičky ke kompresorům a nebo hydraulické na stroje. Prodávají se různé průměry a druhy v obchodech s ložisky, řemeny,...
A do čeho ten podvozek bude?
Nic méně pokud se hadička nedá samostatně sehnat, zjistil bych z jakého materiálu je a pokusil bych se ji vyrobit.
Co takhle hadičky ke kompresorům a nebo hydraulické na stroje. Prodávají se různé průměry a druhy v obchodech s ložisky, řemeny,...
A do čeho ten podvozek bude?
Letu zdar!
Jako náhrada hadiček na podvozek je výborná plastová hadička od kapaček a různých infůzí, mělo by to být měkčené PVC . Tu tím tlakem který jsi schopný nacpat do tlakové nádrže neprorazíš. Navíc jsou tyhle hadičky průhledné a poměrně ohebné, takže se s nimi docela dobře pracuje. Dokonce existují různé průměry. Takže pokud nemáš někoho ve zdravotnictví tak ti zbývají prodejny zdrav. potřeb anebo se musíš nechat hospitalizovat a ukecat některou ze sester . Nebo se vplížit do špitálu pod rouškou návštěv a tam............
Jako náhrada hadiček na podvozek je výborná plastová hadička od kapaček a různých infůzí, mělo by to být měkčené PVC . Tu tím tlakem který jsi schopný nacpat do tlakové nádrže neprorazíš. Navíc jsou tyhle hadičky průhledné a poměrně ohebné, takže se s nimi docela dobře pracuje. Dokonce existují různé průměry. Takže pokud nemáš někoho ve zdravotnictví tak ti zbývají prodejny zdrav. potřeb anebo se musíš nechat hospitalizovat a ukecat některou ze sester . Nebo se vplížit do špitálu pod rouškou návštěv a tam............
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Tak tuhle hadičku od kapaček doma mám, když mne hospitalizovali na podzim Jak ji po infuzi hodili do koše, hned jsem ji šoupnul do batohu . Stihl jsem vzít akorát dvě.
Dřív jsem tyhle hadičky používal pro přívod paliva.
Kdyby jsi nic nesehnal tak ti pak kousek můžu poslat.
Dřív jsem tyhle hadičky používal pro přívod paliva.
Kdyby jsi nic nesehnal tak ti pak kousek můžu poslat.
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Ještě mně napadlo, že jsem kdysi kupoval na metráž hadičku v hobbymarketu a ta byla dost podobná té lékařské. Ale chtělo by to asi prvně vyzkoušet.
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Hadička z infuze je slabá. Mám takovou tvrdou hadičku (tlakovou) ale to je na nic, netěsní to.
Musím sehnat pořádnou a přesně na míru.
Musím sehnat pořádnou a přesně na míru.
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.