:!: :!: :!: Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni :!: :!: :!:
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

model hobby Praha

Zde je místo pro již ukončené akce, kde můžete zveřejnit vaše fotografie a pochlubit se vašimi zážitky.
Odpovědět
frantaletec
Plodný uživatel
Plodný uživatel

model hobby Praha

Příspěvek od frantaletec »

REX
Admin
Admin

Re: model hobby Praha

Příspěvek od REX »

Měl jsem to v plánu, v pátek, ale asi mě to nemoc nedovolí :(
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

REX
Admin
Admin

Re: model hobby Praha

Příspěvek od REX »

Tak nemoc je už snad na odchodu, ale i přes to že ještě beru antibiotika, jsem se dnes byl podívat (a hlavně taky něco pokoupit) na výstavě v Praze...
Pěkná podívaná, hlavně Show arena stojí za to, všem doporučuji, tam jsem byl nejdéle a to jsem navštívil i For toys a For babyes.
Měl jsem to štěstí dostat se do areálu skoro hodinu před otevřením protekčně jako vystavovatel a nemělo to chybu z toho důvodu, že tam bylo jen pár lidí a všude sem si všechno pěkně prohlédnul.
Za to kolem oběda tam není k hnutí :!:
Celkově: za mě dobrý 8-)
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Minulé modelářské akce“