Když jsem byl v Rašovicích na chatě, taky jsem ho přibližně touto dobou slyšel.
Předpokládám, že to bude nějaký pravidelný let, nějaké turbovrtulové letadlo, třeba L-410 nebo třeba taky úplně něco jiného

Dokážet někdo identifikovat

Bohužel už jsem toto zkoušel, ale nenašel jsem tam odpověď...Karas píše:Tady máš odkaz na to co potřebuješ, tenkrát to sem dával BAPe.
http://www.flightradar24.com/
Mě to ale nejde, asi pomalý připojení či co.
No jasně, ono kdyby tam byl každý ULL tak by byla mapa za pěkného času k létání plnáKaras píše:Myslím, že tam je veškerý civilní provoz, teď myslím dopravní letadla ne UL apd. Z Pardubic už jsem tam myslím viděl letadlo, ono jich tam mnoho nelétá tak jsi neměl třebas štěstí no.
Tak tomuto bych docela věřilSalaman píše:Jeden můj kamarád mi říkal, že je to L410 pravidelná poštovní linka. Jinak pokud se nepletu, tak flightradar ukazuje jenom některá dopravní letadla co na to maj speciální odpovídač, zdaleka ne všechny.
Koukám, že letadla (modely) nejsou jenon koníčkem, ale i zaměstnánímk.fredy píše:....Tornado anglické výroby která používají jednotky NATO a my jsme v NATO a tyhle letadla nad naší republikou létají, vím to z práce, jednou u nás jedno nouzově přistálo a opravovali jsme ho v hangáru.