Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
dnes čekám balík
-
- Plodný uživatel
dnes čekám balík
Ahoj.Dnes mi hlásili,že pro mě mají balík.Objednal jsem si znovu RadJet 800,protože se mi líbí jak lítá.Bohužel ten starý už několikrát havaroval a je dost poslepovaný. Domnívám se že to nebylo na ruce,ale kvůli výpadkům signálu.Vždy se tak stalo,když jsem měl model ve výšce pod svojí úrovní jak jsem stál.Asi je v tom prostoru hluché místo,co se signálu týče.Nemá s tím někdo zkušenost?Mám Spektrum DX6i.Takže až to příjde,tak budu vyztužovat na kritických místech uhlíkem,snad ho nějakou dobu udržím bez úhony. 

-
- Plodný uživatel
Re: dnes čekám balík
Tak mi to přišlo.Krabice byla celá pomačkaná.Když jsem to otevřel tak křídla celý pokrčený,jedna ze směrovek ohnutá do pravýho úhlu.Kdybych neměl náhradní díly z toho prvního letadla,tak to pošlu zpátky.Na těch letištích se k tomu nechovají dobře.Přesto,že tam byla nálepka,že to je křehký tak to takhle dopadlo. 

-
- Zkušený
Re: dnes čekám balík
Nj, tak to zamrzí... nedá se to ohnout zpět třeba nad párou? Když jsem viděl tuhle video, jak se k balíkům chová čínská EMS nebo i na letišti... tak se tomu nedivím. Vemou balík a 10m ho mrsknou na kupu jiných balíků...
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6 Odpovědi
- 3149 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od zdekar
-
- 10 Odpovědi