Nedá mi to,ale musím se pochlubit.Dnes jsem lítal s Torem 900,který mi daroval"ksandy" za což mu tímto děkuji a v jednom kuse jsem letěl 50.minut.
Přiznám se,že s ním lítám jako s větroněm a když to nosí,tak vypínám motor.
V baterce mi zbylo ještě 11,24 V.Neodpustím si i nízké lety a akrobacie,ale potom zase nahoru a vypínám motor.V jistém smyslu mi to nahrazuje větroň,který nemám.Mám tam tříčlánek Fligmax 2200 mAh a motor Emax 2822.
Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Výdrž Tora
-
- Plodný uživatel
Re: Výdrž Tora
Nj, to Ksanddyho Toro lítalo fakt pěkně Tak ať ti dobře slouží. Já zatím tak dlouhé časy na jednu baterku nelítám, jelikož mě to pak nebaví furt koukat na oblohu... začnu brzo blbnout někde dole. No a nebo když lítám s Parabolicem, tak třeba vylítnu nahoru nastavím ho do lehkého kroužení, položím vysílač a jdu dělat něco jiného. Dneska jsem si takhle šel hledat křeslo do auta, pak jsem si sednul a koukal jak letadlo pěkně samo krouží. Když se tak po minutě začalo trochu vzdalovat, tak jsem jen brknul do křidýlek, aby šlo zpět a dál lítal bez řízení No ale samo to zatím přistát neumí.