:!: :!: :!: Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni :!: :!: :!:
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

RCTV - modelářská televize

Diskuse o vašich oblíbených filmech, seriálových novinkách, dokumentech, Youtube videích atd.
Odpovědět
Karas
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

RCTV - modelářská televize

Příspěvek od Karas »

Možná to mnozí znáte, ale já jsem na to narazil náhodou. http://www.rctv.cz
Docela pěkné reportáže. ;)
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.

Puma163
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Re: RCTV - modelářská televize

Příspěvek od Puma163 »

No já na tu rctv narazil snad hned po prvním dílu co natočili, a vydržel jsem do třetího a teď po pátým dám asi zase pauzu. :lol: Jako snaží se a tak, ale já nedokážu přežit ty exhibice a strašlivě dlouhý přechody rádoby vtipný mezi těmi třemi pasážemi jako, že o něčem. Prostě si myslím, že tomu chybí obsah a nepovedená forma nad ním převažuje hodně. Ale je to můj pohled na to. taky se na to podívám, na netu to jde přeskočit, ale v TV bych na to nevy neměl. :::)))
Každý modelář se stane pilotem. Pokud se mu to nepodaří, zůstane modelářem navždy. http://www.rcalbum.com/index.php?sum=1782&amode=

Karas
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

Puma163 píše:No já na tu rctv narazil snad hned po prvním dílu co natočili, a vydržel jsem do třetího a teď po pátým dám asi zase pauzu. :lol: Jako snaží se a tak, ale já nedokážu přežit ty exhibice a strašlivě dlouhý přechody rádoby vtipný mezi těmi třemi pasážemi jako, že o něčem. Prostě si myslím, že tomu chybí obsah a nepovedená forma nad ním převažuje hodně. Ale je to můj pohled na to. taky se na to podívám, na netu to jde přeskočit, ale v TV bych na to nevy neměl. :::)))
Jasný, já to v poslední době nesledoval, nějak jsem zapomněl. Je to točený spíš pro naprostý laiky. Modelář to bere spíš s hůmorem, protože si příliš neodnese. Ale je to jedinná "televize" co točí nějaký pravidelný klipy. Kdyby to vzali do rukou zkušenější a bylo to na úrovni jako je GamePage (PC hry) tak by se mi to líbilo mnohem víc. ;)
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.

Puma163
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Příspěvek od Puma163 »

No, tak to by bylo zajímavější. Někde jsem kdysi na netu narazil na nějakou online rctv a tam bylo pořád něco. Chvilku ukazovali, představovali něco jako reklama, pak reportáže z nějakých akcí, závodů, pracovní postupy ap. To si myslím, že by byla cesta pro tuto rc tv. Že by našli nějakýho modeláře ochotnýho a pojali to trošku stylem podobně jako Přemet Donaha :lol:
Každý modelář se stane pilotem. Pokud se mu to nepodaří, zůstane modelářem navždy. http://www.rcalbum.com/index.php?sum=1782&amode=

Pajas
Plodný uživatel
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajas »

Karas píše: Je to točený spíš pro naprostý laiky.
Nevím, ale mně to tak nepřipadá. Kdyby si to naprostý laik pustil, určitě by z toho nic nevypozoroval, respektive téměř nic. Mně se na tom nelíbí ty přechody, že třeba pořádně toho FunCuba nepopíšou, ale co, třeba jim to pak půjde :).
Moje modely: Wing-Dragon, Thunderbird glider (odstavený), Sbach RC-Factory 800mm, FOX 1800 Pelikán, Bobík na gumu
Spektrum DX6i, OrangeRX, AR610
Videa z letů mých letadel: http://www.youtube.com/pav9sob

Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Filmy, seriály, dokumenty a jiná videa“