Docela pěkné reportáže.

Jasný, já to v poslední době nesledoval, nějak jsem zapomněl. Je to točený spíš pro naprostý laiky. Modelář to bere spíš s hůmorem, protože si příliš neodnese. Ale je to jedinná "televize" co točí nějaký pravidelný klipy. Kdyby to vzali do rukou zkušenější a bylo to na úrovni jako je GamePage (PC hry) tak by se mi to líbilo mnohem víc.Puma163 píše:No já na tu rctv narazil snad hned po prvním dílu co natočili, a vydržel jsem do třetího a teď po pátým dám asi zase pauzu.Jako snaží se a tak, ale já nedokážu přežit ty exhibice a strašlivě dlouhý přechody rádoby vtipný mezi těmi třemi pasážemi jako, že o něčem. Prostě si myslím, že tomu chybí obsah a nepovedená forma nad ním převažuje hodně. Ale je to můj pohled na to. taky se na to podívám, na netu to jde přeskočit, ale v TV bych na to nevy neměl. :::)))
Nevím, ale mně to tak nepřipadá. Kdyby si to naprostý laik pustil, určitě by z toho nic nevypozoroval, respektive téměř nic. Mně se na tom nelíbí ty přechody, že třeba pořádně toho FunCuba nepopíšou, ale co, třeba jim to pak půjdeKaras píše: Je to točený spíš pro naprostý laiky.