Dal bych tam Goldy, ty Deany se špatně rozpojují. Stejný případ známých konektorů z HC, domečky jsem zahodil a používám jen ty "Goldy" .Pajas wrote:Ahoj, jelikož mi všichni říkají, ať vyhodím DEAN-t konektory, tak bych se zeptal, za který konektor jej vyměnit?. A proč vyhazovat deany? Byl bych rád, kdyby mi někdo napsal pro a proti u různých konektorů. Všem děkuji
.
Když dáš samce a samici na aku a regec tak jo. Vypadají stejně jak na tom obrázku co jsem tam dával, pouze k tomu nejsou ty červený domečky.Pajas wrote:A je u goldů nějaká blbuvzdornost? A jak přesně vypadají a jak se do sebe zapojují?
Ahoj.Teda všechny goldy jsem předělal na tyto žluté.Protože jsem už dvakrát spálil motor a regl,kvůli přepolování.zdekar wrote:Tady jsou ty XT60-ky
( v menším obrázku porovnání s dean-t )
jelikož jsou na baterkách 2 samice a na regulátoru 2 samci a navíc to je v pouzdře, které nejde zapojit obráceně, tak se ti nemůže stát, že by se to přepólovalo nebo zkratovalo. Ale jak říkám, zkušenost s nima nemám.
zdekar wrote: Nebezpečí ale je, že ve zbrklosti můžeš zkratovat 2 baterky do sebe.
Ale pyrotechnikaKaras wrote:zdekar wrote: Nebezpečí ale je, že ve zbrklosti můžeš zkratovat 2 baterky do sebe.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To už není blbost, ale něco horšího.![]()
![]()
![]()
Slyším poprvé. Takový člověk by pak raději neměl dělat modelařinu.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To je samozřejmě teoretická možnost a nikdy se mi to zatím nestaloKaras wrote:zdekar wrote: Nebezpečí ale je, že ve zbrklosti můžeš zkratovat 2 baterky do sebe.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To už není blbost, ale něco horšího.![]()
![]()
![]()
Slyším poprvé. Takový člověk by pak raději neměl dělat modelařinu.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Users browsing this forum: Oncrawl [Crawler] and 0 guests