Pokud používáš baterky, kde tu redukci využiješ, tak to klidně nech trvale zasunuté... jen vypojíš servisní konektor baterky z té redukce. Já to mám taky tak... jen na redukci co jsem měl (pro baterky Ray) mám napojenou ještě další redukci pro čínské baterky Zippy a TurnigyPajas píše:Ale konektor od destičky s různými typy balančních protikusů konektroů jde strašně ztuha rozpojit z nabíječky, jako by to bylo prokleté... Ale za chvíli se to povedlo.
Aké lipolky s tým nabíjaš?Pajas píše:Tak po prvním nabíjení jsou moje pocity úžasné![]()
. Skutečně tak krásnou čitelnost, krásnou barvu podsvícení i pípavý zvukový doprovod jsem nečekal
. Ale konektor od destičky s různými typy balančních protikusů konektroů jde strašně ztuha rozpojit z nabíječky, jako by to bylo prokleté... Ale za chvíli se to povedlo. Jinak nabíječ měří při nabíjení napětí aku, proud, čas nabíjení a dodaný náboj. Jak je to u lipolek nevím, ale prý se dá sledovat každý článek zvlášť. Ukončení nabíjení je signalizováno pípáním a nápism (ale nemohu si vůbec vzpomenout, asi FULL, nebo jak). A neví někdo, jestli tato nabíječka disponuje udržovacím nabíjením pro NICD a NIMH? Toť zatím moje zkušenosti.
Nabíjí zatím jen NiMh.LV píše:Aké lipolky s tým nabíjaš?Pajas píše:Tak po prvním nabíjení jsou moje pocity úžasné![]()
. Skutečně tak krásnou čitelnost, krásnou barvu podsvícení i pípavý zvukový doprovod jsem nečekal
. Ale konektor od destičky s různými typy balančních protikusů konektroů jde strašně ztuha rozpojit z nabíječky, jako by to bylo prokleté... Ale za chvíli se to povedlo. Jinak nabíječ měří při nabíjení napětí aku, proud, čas nabíjení a dodaný náboj. Jak je to u lipolek nevím, ale prý se dá sledovat každý článek zvlášť. Ukončení nabíjení je signalizováno pípáním a nápism (ale nemohu si vůbec vzpomenout, asi FULL, nebo jak). A neví někdo, jestli tato nabíječka disponuje udržovacím nabíjením pro NICD a NIMH? Toť zatím moje zkušenosti.