Nastavení vysílače TX16S - EdgeTX

Vše okolo vysílacích souprav pro ovládání RC modelů
jarda6661
Nováček
Nováček

Nastavení vysílače TX16S - EdgeTX

Post by jarda6661 »

Zdravím.Mám novou TX16S a potřebuji nastavit 6polohové tlačítko jako resety a jiné.V manuálu je to popsáno jako Customizable Switches(přizpůsobitené spínače),ale já tam takovou obrazovku nemám.
Další věc.Ve starých TX byla v nastavení plynu kolonka,která,když se zaškrta,brala se nula jako spodní poloha,nikoli střed.Je to kůli nastavení křivky.
A poslední.Nevíte jesli přijímač ER6GV umí zobrazit výšku?Ptal jsem se umělé inteligence.ale ta lže jak česká televize :shock:
Last edited by LEON on 28 Feb 2026 11:39, edited 1 time in total.
Reason: Upřesnění názvu vlákna pro zamezení duplicity s hlavním vláknem o EDGE TX

joskapilot
Plodný uživatel
Plodný uživatel
3
Has thanked: 142 times
Been thanked: 168 times

Kategorie modeláře:

Organizace:

Re: EdgeTX

Post by joskapilot »

jarda6661 wrote: 01 Feb 2026 17:08 Zdravím.Mám novou TX16S a potřebuji nastavit 6polohové tlačítko jako resety a jiné.V manuálu je to popsáno jako Customizable Switches(přizpůsobitené spínače),ale já tam takovou obrazovku nemám.
Další věc.Ve starých TX byla v nastavení plynu kolonka,která,když se zaškrta,brala se nula jako spodní poloha,nikoli střed.Je to kůli nastavení křivky.
A poslední.Nevíte jesli přijímač ER6GV umí zobrazit výšku?Ptal jsem se umělé inteligence.ale ta lže jak česká televize :shock:
Ahoj
Tento konkrétní kousek nemám, ale když jsem hledal letové režimy na YouTube tak mě to YouTube často ukazovalo zmíněnou vysílačku.
Takže určitě YouTube a nastavit automatický překlad titulků na češtinu a na PC , na mobilu mě to ukazuje spoustu jazyků, ale cz né.
A s ČT souhlasím, je lepší sledovat ČT reportéři, už se nám ČT začíná Babišovat, vládní TV vždy ať platíme poplatky přímo, radu ČT ovlivnuje úplně někdo jiný :D
„Nedívám se, jak věci jsou. Dělám je tak, jak mají být.“

jarda6661
Nováček
Nováček

Re: EdgeTX

Post by jarda6661 »

Dík za koment.
Zrovna dnes jsem narazil na Joshuovo video,kde říká,že pokud toto není v nabídce,tak to rádio nepodporuje a dodává.Pokud tuto funkci chcete,kupte si novější rádio.A pod videem je koment od nějakýho strejce že přechází z TX16 na TX15 a už se na tuto funkci těší.Takže pravděpodobně TX16 toto nepodporuje.Nicméně budu doufat a vyčkávat na další update.

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Vysílače, přijímače, programování vysílačů”