Svět je malý

Kategorie určená debatám "o ničem" nebo threadům přesunutých z ostatních kategorií.
Karas
Mazák
Mazák

Svět je malý

Příspěvek od Karas »

Ahoj všem a hlavně vzkřísitelům tohoto free fóra.
Úplnou náhodou jsem dnes zjistil, že vrtule tohoto fóra se stále točí a ovládací knipl převzal jeden z mých pracovních kolegů ;)
Tímto zdravím Leona.
Je mi ctí se dozvědět, že myšlenka RCfree měla smysl a že někdo pokračuje v jejím šíření.

Mám z toho opravdu radost a i když už nejsem aktivní modelář, rád zůstanu v kontaktu a třeba až syn projeví zájem, ukážu mu co se nám podařilo a kde může čerpat nápady.

Díky a mějte se hezky.
Tomáš
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.

LEON
Admin
Admin

Re: Svět je malý

Příspěvek od LEON »

Ahoj Tome, pro mě to byl také docela šok ;) Že se komunita zakladatelů nachází zejména ve Východních Čechách, to jsem díky Rexovi tak nějak věděl, ale že na jednoho z nich, na Karase, narazím nečekaně přímo v práci, tomu bych nikdy nevěřil :lol:
Založení RCfree mělo určitě smysl, to je bez diskuse. Nejen v kontextu té doby, ale i obecně, svobodné fórum bez omezování názorů, bez vzájemného napadání, osočování, vysmívání, tohle člověk naplno ocení, až když si to zažije... Některé věcí se tu za tu spoustu let změnily, zejména funkcionalita a vzhled fóra, některé ale zůstávají neměnné, pravidla, slušné chování lidí zde...
Můžeš sem klidně psát i jako "modelář v záloze", konec konců jsme tu založili i sekci Žvanírna, kde lze diskutovat téměř o všem, nejen o modelařině, je i spoustu jiných zajímavých věcí, o kterých se dá klábosit ;)
Syna určitě na modelařinu nasměruj, pokud bude jevit zájem, právě na nováčky a začínající se snažíme na tomto fóru specializovat, viz sekce Začínáme ;)
FPV Air Combat - Hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE

joskapilot
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Re: Svět je malý

Příspěvek od joskapilot »

Ahoj
Tak to se povedlo :D
Určitě je fórum přínos pro začínající modeláře i pro ty co objevují nové technologie.
Zkušenosti člověk sbírá celý život a když se má kde podělit tak je to fajn.
JoskaPilot

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Koš“