:!: :!: :!: Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni :!: :!: :!:
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Samovýroba Moris Mini Cooper

Zde je místo pro vaše návrhy a konstrukce modelů, strojů a přístrojů. Zkrátka vše, co se stvořilo ve vaší hlavě a ruce dokonaly výsledek.
Odpovědět
Combe58
Nováček
Nováček

Samovýroba Moris Mini Cooper

Příspěvek od Combe58 »

IMG_20250227_202155[1].jpg
IMG_20250227_202221[1].jpg
zdravím přátelé samo výrobci , tak jsem se pustil zase do nového projektu který jsem odkoukal na You Tube a jedná se o Moris Mini Cooper ve velikosti asi tak 1:16 samozřejmě RC nic kupované vše ruční práce snad jen elektronika , vše nafotím a budu v krátké době publikovat zde na webu ,před časem jsem tady publikoval motorku .
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

REX
Admin
Admin

Re: Samovýroba Moris Mini Cooper

Příspěvek od REX »

Ahooj, na motorku si pamatuji.
Jsem zvědaví na tvou novou stavbu! První dvě fotky vypadají velmi dobře. Něco bližšího o použitých materiálech, detailech podvozku a pohonu prozradíš? ;)
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Vlastní tvorba“