Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Děkuju kluci Tak snad vydrží to co ostatní éra, které mám už i přes 20 let Dnes jsem zvládnul dopoledne asi 3 starty a odpoledne 4 . Nádrž mám 100 mll a vydrží to tak na 25- 30 minut.
To docela jo ale dopoledne už pak byl prcek nervózní a odpoledne zase žena . Jinak bych lítal ještě dýl a taky mne chytla lehká přeháňka Ale já lítal dál
Tak karburátor Mikro 2 ccm Juniora Modely opět nezklamal a už na třetím kousku co jsem měl se odlepila palivová mosazná tryska od duralového těla karbecu. Opět vlivem působení methanolu. Soudruzi to nejspíš pěkně odflákli Nevíte kluci jaké lepidlo by se dalo použít? Je to mosaz a dural, ale aby to zase methanol nepovolil?