Zajímavá videa

Nejen oblast leteckých modelů ale i věda a technika může být zajímavá.
Odpovědět
Karas
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Re: Zajímavá videa

Příspěvek od Karas »

Sakra ty máš teda pech :) tak hlavně že to éro přežilo. Mě zatím moje ASP 6,5 šlape pěkně, ale je fakt, že další spalovák by byl taky benzin.
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.

vitstar
Plodný uživatel

Příspěvek od vitstar »

Tak to je smůla :cry:
Tušíš aspoň příčinu toho zadření? Mě podle videa přišel ten motor chudý a pokud dostal nitrované palivo tak se mohlo stát, že nebyl dostatečně mazán. To je jedna z možných příčin. Ale nezoufej i benzín se dá zadřít :mrgreen:

Puma163
Plodný uživatel

Příspěvek od Puma163 »

Po těžké analýze to vypadalo na nějakou šponu v motoru. Což se v dílně klidně mohlo stát a což už se nikdy nestane :) Já měl ten motor v regále a normálně jsem kolem něho dělal s flexou ap. Takže evidentně jako vždy chyba pilota :::::))))))) Ale už se o motory starám a budu starat odpovědně ::))) Teď jsem se ze zoufalství pustil do stavby dvoumetra autobusu pohodaletu vlastní knstrukce na ten křoviňák. Dám to do stavby at to tu není ve videích :)
Každý modelář se stane pilotem. Pokud se mu to nepodaří, zůstane modelářem navždy. http://www.rcalbum.com/index.php?sum=1782&amode=

Salaman
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Salaman »

Je to sice mimo téma, ale Pajas se občas taky trochu proletěl :D Tak proč bych to sem nedal.

http://www.youtube.com/watch?v=UdFoK_8WdVE

zdekar
Zkušený

Příspěvek od zdekar »

A kde je ten pajas s letadlem? Nebo se proletěl jen s ostatními sokoly na ploše? :D

Salaman
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Salaman »

zdekar píše:A kde je ten pajas s letadlem? Nebo se proletěl jen s ostatními sokoly na ploše? :D
Je v tom posledním vystoupení, přehazují ho tam za nohy a na konci ho zvednou do výšky - působivá podívaná :shock:

REX
Mazák

Příspěvek od REX »

Jeden trochu přerostlý pomalolet :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=-y-yv1r- ... r_embedded

Ale vypadá to parádně :twisted: taky by se mi líbil, akorát bych měl asi problémy se startem a přepravou v jednom člověku :lol: :lol: :lol:
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

zdekar
Zkušený

Příspěvek od zdekar »

:shock: Taková kráva a s tak malou vrtulkou... jak to vůbec může letět? A ještě tak pomalu. :D Pěkné video.

martin104
Plodný uživatel

Příspěvek od martin104 »

tý jo to čumím :shock: když letít toto tak musej už létat opravdu i vrata od stodoly. Jedině snad tím profilem křídla to je , že dokáže letět tak pomalu.

vitstar
Plodný uživatel

Příspěvek od vitstar »

:mrgreen:
No co, je to polystyren polepený páskou, tlustý profil s rovnou spodní hranou,minimální váha a z toho plynoucí minimální plošné zatížení. Prostě přerostlej slowflyer. No kdyby trochu fouklo, to by byla asi větší zábava. :mrgreen:

Odpovědět

Zpět na „Zajímavosti“