Stavba SU-26
Re: Stavba SU-26
Tak to je fakt hezká kamouflage a na folii jak dělaná. Pokud použiješ kvalitní folii tak o krabacení nemúže být řeč. A pokud se někdy nějaké vrásky udělají stačí je přežehlit a nebo jen přefouknout fénem.
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Tak Už se pomalu blížím ke konci potahování trupu. Není to ještě vybroušené a vytmelené, takže na detaily nekoukejte.
viz. http://tokaras.rajce.idnes.cz/Stavba_SU-26#
viz. http://tokaras.rajce.idnes.cz/Stavba_SU-26#
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem opět trochu pokročil. Mám potažená křídla a už ladím jen detaily před tmelením a konečným broušením.
Také jsem si vybral jinou povrchovku, zalíbil jsem mi žlutý. Je jednodušší a myslím, že bude pěkně vidět.
Také jsem si vybral jinou povrchovku, zalíbil jsem mi žlutý. Je jednodušší a myslím, že bude pěkně vidět.
- Přílohy
-
- Su26mx.jpg (43.84 KiB) Zobrazeno 3281 x
-
- DSC_0171.jpg (348.15 KiB) Zobrazeno 3281 x
-
- DSC_0167.jpg (339.65 KiB) Zobrazeno 3281 x
- REX
- Mazák
Máš to pěkný, kdo umí, umí
A za mě osobně.... žluto-červený je bombastický s tou rudou hvězdou na čumáku, perfektní
Na takového by se mi koukalo líp
A za mě osobně.... žluto-červený je bombastický s tou rudou hvězdou na čumáku, perfektní
Na takového by se mi koukalo líp
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Díky
Mě se taky líbí, uvidíme zda se mi to podaří se alespoň přiblížit.
Mě se taky líbí, uvidíme zda se mi to podaří se alespoň přiblížit.
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Tak práce na potahování balzou se blíží do finále, dnes jsem dodělal táhlo na VOP tak už můžu potáhnout i spodní část trupu. Celková hmotnost je prozatím cca 1730g
http://tokaras.rajce.idnes.cz/Stavba_SU-26
http://tokaras.rajce.idnes.cz/Stavba_SU-26
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Tak sučko je vytmelené a vybroušené, připravené na potahování. Kryt musím zpředu olaminovat a připravit na nástřik. Teď je tu otázka. Jak upravit balzu, před nanesením vrchní barvy? A ještě jeden dotaz, z čeho a jak děláte lanové řízení směrovky? Jaké propriety k tomu jsou potřeba, díky.
- Přílohy
-
- DSC00355.jpg (375.4 KiB) Zobrazeno 3237 x
- REX
- Mazák
Balzu nalakovat-vybrousit jemným papírem a postup několikrát (1-3x) zopakovat aby byl povrch hladký a hlavně bez balzových chlupů....
Pak jednu vrstvu stříkacího kitu a vybrousit pod vodou velmi jemným brusným papírem do hladka (zrnitost 800-1200, ale měla by stačit 800)
Pak jednu vrstvu stříkacího kitu a vybrousit pod vodou velmi jemným brusným papírem do hladka (zrnitost 800-1200, ale měla by stačit 800)
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
Balsu pod nástřik je ideální potáhnout modelspanem. Záleží jakou barvou budeš stříkat. Pokud použiješ akrylové autolaky tak ty drží i na nažehlovací folii.
Na řízení směrovky budeš potřebovat především lanko no a pak nějaké závity na vidličky nebo kuláky s dírou na provlečení lanka a lisovací trubičky na zajištění lanka a to je zhruba vše, např Jino to prodává jako lankový náhon s koncovkami nebo spojka lanka apod.
Hledej šmudlo
Na řízení směrovky budeš potřebovat především lanko no a pak nějaké závity na vidličky nebo kuláky s dírou na provlečení lanka a lisovací trubičky na zajištění lanka a to je zhruba vše, např Jino to prodává jako lankový náhon s koncovkami nebo spojka lanka apod.
Hledej šmudlo
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Kryt právě potahovat nechci. Jelikož to má oblé tvary, tak by se to krabatilo. Takže jedině aplikovat postup co psal REX.