Včera jsem konečně dodělal Bristola do letuschopného stavu a těšil se na dnešek
Počasí nezklamalo a první jarní den jsem využil pro zálet. Hmotnost vyšla krásných 470 gramů, zatím bez pilota a několika dalších drobností na dodělání. Byl jsem ovšem trochu rozladěný, jelikož mi E-calc neustále statečně počítal výkon motoru kolem 110W/kg a to mi nepřišlo zrovna hodně

Ale neustále mě uklidňovala hodnota zatížení necelých 17g/dm2... a dvouploch-továrna na vztlak

nakonec jsem zjistil, že na vodorovný let stačí těsně pod půl plynu... takže stříbrný AXIk na 2S nezklamal
Ráno jsem to nevydržel a po osmé hodině vyrazil mezi pole na asfaltku.... a tam to docela foukalo. Jelikož jsem byl ale tak natěšený, proběhla rychlá kontrola funkcí, plný plyn a byl ve vzduchu

Létá krásně, stačilo drobné dotrimování a už jsem si užíval poklidného letu dvouplocha ve svěžím větříku. Přistání bylo sice těsně vedle cesty do trávy a se stojkou na čumák

, ale přežilo bez poškození.....
Večer jsem dal ještě jeden let, už na louce, start z ruky, opět pěkné polétání a po 10ti minutách povedené přistání do trávy s krátkým dojezdem.
Ještě mi zbývá pár věcí, jako nabarvit vrtuli, dodělat dvířka baterek, doladit kabinu-pilota apod. Ale to už nespěchá, hlavně že to lítá. Je to pohodový éro, ale to jsem chtěl a teď musím dát dokupy něco svižnějšího na pozlobení
Ještě přidám pár fotek z podvečerního létání. Tu letovou jsem si fotil sám.... pár se jich nepovedlo, ale tahle je myslím celkem obstojná

P3201308.JPG
P3201309.JPG
P3201312.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...