Orion (Fara)
-
- Plodný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Orion (Fara)
materiál je stejný, jen je na něj dané jiné lepidlo takže i odlonost bude stejná. jedině kdyby se ti dostalo trošku paliva pod potah tak by to mohlo dělat neplechu ale to snad nehrozí.
JOJO, SU-26 XP, Blade mcpx brushless, Zlin Z50LS šad, mythos EPP, CAP232 haykong, XRAY T3 2011, rhino 2, mini vertex, venus
futaba FC-16, graupner/SJ MX-20
futaba FC-16, graupner/SJ MX-20
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Křídla a trup už jsem potáhnul. Už zbývá jen výškovka a na trupu barevné doplňky. S orastickem je to trochu pracnější ale dá se to. Trochu jiný zbůsob potahování, v něčem lepší, v něčem zase horší, Je to asi o zvyku. Celkem to po přežehlení drží. Konec folie u motoru stejně budu ještě přelakovávat stejně jako vnitřek trupu, kde se může dostat palivo. Asi syntetikou.Ještě zbývá namontovat serva a nádrž. To jsem nechával až na konec kvůli rozmístění vůči těžišti
- REX
- Mazák
No vidíš, že sis poradil, kdyby to totiž bylo všechno podle představ a jednoduchý, taky by to nebylo ono
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Hehe to by pak ani asi nebavilo a diskuze tady by byla k ničemu kdyby šlo všechno samo od sebe. Před chvílí jsem ještě potáhnul kormidla a výškovku. Zítra po práci ještě na ni přižehlím bílé pruhy a pak budu potřenovat nějaké návrhy na vybarvení trupu
- REX
- Mazák
Já před chvílí taky skončil s prací, dnes jsem poprvé zařízl do balzy-bočnice trupu nového éra. Časem založím vlákno a něco nafotím. Už na tom ale dělám déle, mám vyřezané trupové přepážky z topolovky a slepený domeček motoru s první přepážkou a ložem baterek ze stejného matroše
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Teď bych potřeboval ještě dobarvit trup, popřípadě všechno ostatní. Nějaké nápady bych uvítal a nebo už to nechat tak?
Naposledy upravil(a) hashpi dne 19 úno 2015 14:47, celkem upraveno 1 x.
- REX
- Mazák
Musím uznat, že to vypadá dost dobře
Mě osobně se to teda moc líbí. Víc bych toho nedával, v jednoduchosti je krása a mě by to sedlo tak jak to je. Maximálně nějaký znak či nápis na směrovku, nebo pod kabinu a motorový kryt třeba černý....
Ale je to jen můj názor, udělej si to podle svého, máš to však už takhle každopádně hezký
Mě osobně se to teda moc líbí. Víc bych toho nedával, v jednoduchosti je krása a mě by to sedlo tak jak to je. Maximálně nějaký znak či nápis na směrovku, nebo pod kabinu a motorový kryt třeba černý....
Ale je to jen můj názor, udělej si to podle svého, máš to však už takhle každopádně hezký
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Děkuju kryt už jsem potáhnul taky bílou folii. Zítra snad taky něco udělám.
-
- Plodný uživatel
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
děkuju Dnes toho moc neudělám, jelikož prcek šel dřív spát a já potřebuju vrtat a do dílny už se mi jít nechce.