Plechovkáči
-
- Plodný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Plechovkáči
ani bych se nedivil kdyby ti ho dodali v ruličce, jako papír
JOJO, SU-26 XP, Blade mcpx brushless, Zlin Z50LS šad, mythos EPP, CAP232 haykong, XRAY T3 2011, rhino 2, mini vertex, venus
futaba FC-16, graupner/SJ MX-20
futaba FC-16, graupner/SJ MX-20
- REX
- Mazák
to by byla nechtěná pomstatomíno píše:ani bych se nedivil kdyby ti ho dodali v ruličce, jako papír
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
- REX
- Mazák
RC Modely 12/2014 -další článek o plechování modelů. Tentokrát o potahování křídla EPP Blaníku od LM-model.
- REX
- Mazák
....trochu jsem si v předvánočním čase hrál s plechem pečení cukroví ale nečekejte
Nemám však zdaleka hotovo, ještě to nějakou hoďku zabere. Jenom doufám, že nestavím další éro, které přenechám dětem na hraní....
Nemám však zdaleka hotovo, ještě to nějakou hoďku zabere. Jenom doufám, že nestavím další éro, které přenechám dětem na hraní....
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Nooo, moooc pěkná práce
Přemýšlel jsem nad nýty a napadlo mne vyrobit na to takové zubaté kolečko na principu jak používala moje máma při šití na označování střihů přes kopírák. Nebo jak to děláš? Asi si budu muset taky sehnat ten článek a prostudovat to.
Každopádně to vypadá fakt super.
Potáhnout takhle třeba DC 3, Lisunov nebo B 17,... to by bylo něco
Přemýšlel jsem nad nýty a napadlo mne vyrobit na to takové zubaté kolečko na principu jak používala moje máma při šití na označování střihů přes kopírák. Nebo jak to děláš? Asi si budu muset taky sehnat ten článek a prostudovat to.
Každopádně to vypadá fakt super.
Potáhnout takhle třeba DC 3, Lisunov nebo B 17,... to by bylo něco
- REX
- Mazák
Děkuji za chválu, ale musím uznat, že je to nejpracnější povrchovka jakou jsem prozatím kdy dělal.... už mi to celkem leze na mozek, tak teď si dávám trochu pauzu. Moc už toho nechybí, ale úplně brzy to taky ještě nebude.
Zubaté kolečko by asi bylo použitelné, není potřeba žádná velká síla k vyznačení prolisu. Já to ale dělám trochu zdlouhavým způsobem, kdy vytlačuju každý ,,nýt,, samostatně drátem (podle pravítka), který je zbroušen a zakulacen jak potřebuju.
Už mám v hlavě nápad co takle potáhnout většího a hlavně vícemotorového ale pracnost mě nyní silně odrazuje od dalšího projektu. Třeba časem...
Zubaté kolečko by asi bylo použitelné, není potřeba žádná velká síla k vyznačení prolisu. Já to ale dělám trochu zdlouhavým způsobem, kdy vytlačuju každý ,,nýt,, samostatně drátem (podle pravítka), který je zbroušen a zakulacen jak potřebuju.
Už mám v hlavě nápad co takle potáhnout většího a hlavně vícemotorového ale pracnost mě nyní silně odrazuje od dalšího projektu. Třeba časem...
- REX
- Mazák
Nové plechové letadlo v tomto vláknu: http://RCfree.EU/viewtopic.php?f=7&t=715
Časem přibudou nějaké fotky, něco dám sem, něco do vlákna o letadle....
Časem přibudou nějaké fotky, něco dám sem, něco do vlákna o letadle....