To Pajas:
Neřekl jsi přímo že okrádají, ale cítíš se okraden a nedoporučuješ JINO k nakupování, což v podstatě tvrdíš že okrádají.
Ono dost udělá také chování zákazníka a styl jakým píšeš, zkus třeba i tam hledat zádrhel.

To je přesně to co jsem říkal. Jak může výrobce vědět, co se ti s modelem stalo, zda se porucha nestala při nárazu či pádu? Jak psal REX, takových reklamací řeší XXX. Reklamace modelu je prostě vždy problém.frantaletec píše: Bylo mi při reklamaci řečeno,že i zoubek na náběžné části vrtulového listu tě zbavuje možnosti reklamovat výrobek,tak co si o tom mám myslet
A až na to číňani přijdou, že můžou s lidmi vyje... a nic vážného z toho pro ně nevyplyne, začnou se taky chovat jako prodejci u nás v čechystánu..... Je jen otázkou času za jak dlouho to bude. Ale třeba se taky pletu a to by bylo každopádně dobřezdekar píše:Ale reklamace v čechách jsou většinou problematické, proto nakupujte v číně... kde jim stačí napsat co s tím je, vyfotit či odeslat a snaží se co můžou tu reklamaci ke spokojenosti zákazníka vyřídit.