FOXY
- LV
- Znalý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: FOXY
Pokial sa da nastavit casovanie, tak na High (20 a viac stupnov)Michal píše:Tak jsem koupil další motor Foxy, tentokrát ten nejmenší C1705/14 i s regulátorem Foxy 12A. Zkoušel jsem ho zapojit a roztočit. Často se stává, že když přidám plyn, aby se motor roztočil, tak se neroztočí a jen se začne klepat a zahřívat se. Když mu rukou pomůžu, tak se chytne. Jako by nevěděl na jakou stranu se má točit. Zkoušel jsem různá nastavení na regulátoru, ale výraznější zlepšení se nedostavilo, nevíte někdo čím by to mohlo být? Když jsem ho zkoušel na 6A reg. tak se roztočil bez problému, že by byl 6A regulátor jinak nastavený?
A pomaly rozbeh...
Nie som zlý, iba rýpem. Do menej chápavých.
Časování jsem zkoušel na maximum (30°). Pomalý rozběh jsem zatím nezkoušel, vyzkouším ho.
Zkoušel jsem ten regulátor připojit k jinému motoru a bylo to podstatně lepší, ale ne 100%. Taky se občas stalo, že se nerozběhl.
Zkoušel jsem ten regulátor připojit k jinému motoru a bylo to podstatně lepší, ale ne 100%. Taky se občas stalo, že se nerozběhl.
Optic 6 - 2,4GHz, Easy Glider Pro, Mentor, Extra 300
-
- Plodný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Už uběhla nějaká doba od začátku prodeje "FOXY" elektroniky. Máte s ní někdo už zkušenost? Jestli jo, neváhejte se podělit, zda tahleta "špičková" elektronika dle Pelikána opravdu stojí za to.
Moje modely: Wing-Dragon, Thunderbird glider (odstavený), Sbach RC-Factory 800mm, FOX 1800 Pelikán, Bobík na gumu
Spektrum DX6i, OrangeRX, AR610
Videa z letů mých letadel: http://www.youtube.com/pav9sob
Spektrum DX6i, OrangeRX, AR610
Videa z letů mých letadel: http://www.youtube.com/pav9sob
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
taky by mně zajímala tahle značka. Chtěl bych nahradit stejnosměrný speed 400 s regulátorem jeti 10, který jsem teď po 10 letech vyzkoušel a nějak to blbne. Nejdříve jel v pohodě asi po 4 minutách přestal, za chvíli se rozjel ale zase jen na 3 sekundy apak jen cukal. Tak jsem si říkal, že než kupovat a zkoušet novou baterku a regulátor nemá asi smysl a rovnou koupit střídák. V pondělí se zeptám na tuhle značku a dám vědět. Když tak ho koupím
- REX
- Mazák
...tak já myslím, že ho zrovna koupíš, jelikož to nejspíš řeknou, že je to za ty prachy OK. Samozřejmě, že se bude točit, letadlo s tím poletí, žádný problém. Navíc nebudeš mít moc s čím srovnávat, když teda pominu Speeda. Kdyby si měl ve stejné kategorii jiný kvalitnější (tím pádem i dražší) motor, asi zjistíš, že bude Foxyk horší (menší výkon a kratší letový čas) ale jde o to jestli to vůbec pocítíš. A vynakládat 2x nebo 3x víc peněz za minutu letu navíc (jestli vůbec) asi zrovna nemá cenuhashpi píše:taky by mně zajímala tahle značka. Chtěl bych nahradit stejnosměrný speed 400 s regulátorem jeti 10, který jsem teď po 10 letech vyzkoušel a nějak to blbne. Nejdříve jel v pohodě asi po 4 minutách přestal, za chvíli se rozjel ale zase jen na 3 sekundy apak jen cukal. Tak jsem si říkal, že než kupovat a zkoušet novou baterku a regulátor nemá asi smysl a rovnou koupit střídák. V pondělí se zeptám na tuhle značku a dám vědět. Když tak ho koupím
Ikdyž já jsem zastáncem spíš tý kvality za vyšší peníz, ale kolikrát peněženka rozhodne co koupím... bohužel
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Uvidím co mi řekne v obchodě a taky mi třeba nabídne úplně něco jiného má tam ještě nějakou čínu Power HD a spoustu dalších značek. Lítá závodně eletrolety tak mi snad poradí Pro začátek nechci do toho moc vrážet, kdybych to náhodou při špatné manipulaci nějak zkratoval .Až se s tím pořádně seznámím tak si pak třeba koupím axika
Ten regulátor jes 10 mi vypína už při poklesu pod 7 V a správně by měl kolem 5V a navíc se mění otáčky při ovládání serv. Tak nejspíš nemá cenu to sprovozňovat a rovnou přejít na stříďáky a speedy 400 a 600 poslat do modelářského nebe
Ten regulátor jes 10 mi vypína už při poklesu pod 7 V a správně by měl kolem 5V a navíc se mění otáčky při ovládání serv. Tak nejspíš nemá cenu to sprovozňovat a rovnou přejít na stříďáky a speedy 400 a 600 poslat do modelářského nebe
- REX
- Mazák
Tak jestli je v obchodě prodejce elektroletec, bude dobře vědět co nabídnout
A speedy nevyhazuj, za 20 let to budou raritní kousky pak je vytáhneš a dětem budeš ukazovat s čím se lítalo v modelářským pravěku
A speedy nevyhazuj, za 20 let to budou raritní kousky pak je vytáhneš a dětem budeš ukazovat s čím se lítalo v modelářským pravěku
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...