A ohledně pohonu, budou tam motory Dualsky, regulátory Dualsky, baterie Dualsky

a třílisté vrtule GWS
Pohon jsem si navrhl sám podle mého odhadu a nějakých zkušeností, ale abych měl větší jistotu tak než jsem to všechno nakoupil, napsal jsem e-mail panu Hořejšímu, popsal jsem mu jaké budu stavět letadlo, jakou bude mít předpokládanou hmotnost a čím to hodlám osadit.
Na stránkách Hořejšího nabízejí službu výpočet pohonu, která je zpoplatněná a při koupi jejich zboží je poplatek samozřejmě odečten... Myslím že je to celkem příjemná služba, když si člověk není jistý! Nakonec mi bylo víceméně vše odsouhlaseno, motor OK, regulátor mi doporučil o řád silnější a místo dvoulistých vrtulí APC 7x5, mi na zálet doporučil ať dám GWS 8x4 a až to bude lítat ať laboruji se stoupáním, případně průměrem....
Takže jsem sám za sebe spokojený že jsem dobře vybral a byl mi profíkem odsouhlasen

dokonce jsem si do modelu navrhl serva KST, která mi byla také odsouhlasena, takže paráda
A když si to hodím do E-calcu na stránkách Hořejšího, vychází až moc slušné hodnoty na transportní letadlo... Výkon-hmotnost: 359 W/kg, Tah-hmotnost: 1.43 : 1 -že by to nakonec umělo i zaviset?!

Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...