Obchody v ČR

Nejen na HobbyKingu lze výhodně nakoupit. Recenze, zkušenosti s obchody v ČR i zahraničí.
zdekar
Zkušený

Re: Obchody v ČR

Příspěvek od zdekar »

V Hradci jsou kdyžtak i jiné obchody, pokud nejsi s jedním spokojený. ;-) Kromě JINa ještě Modelařina nebo Š-HOBBY.

Salaman
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Salaman »

Lepší je dopředu počítat s tím, že to zboží bude mít nějakou poruchu a že oprava bude trvat věčnost a pak být mile překvapen, že tomu tak není. :)

Pajas
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajas »

No, bohužel to tak dneska být musí! Já JINO zkrátka nedoporučuji, to už raději RCM, sice mi poslali prasklou balsu (neměli šanci si toho všimnout), já jim to napsal, napsali rozumný vysvětlení a velkou omluvu.
Pelikána jakbysmet, taky nedoporučuju, reklamaci mi nevyřešili celou a navíc mi ukradli šroubovák.
Moje modely: Wing-Dragon, Thunderbird glider (odstavený), Sbach RC-Factory 800mm, FOX 1800 Pelikán, Bobík na gumu
Spektrum DX6i, OrangeRX, AR610
Videa z letů mých letadel: http://www.youtube.com/pav9sob

Karas
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

Pajas píše:No, bohužel to tak dneska být musí! Já JINO zkrátka nedoporučuji, to už raději RCM, sice mi poslali prasklou balsu (neměli šanci si toho všimnout), já jim to napsal, napsali rozumný vysvětlení a velkou omluvu.
Pelikána jakbysmet, taky nedoporučuju, reklamaci mi nevyřešili celou a navíc mi ukradli šroubovák.
Jino je zprostředkovatel reklamace. To, že se na tebe Čáp špatně podíval hned neznamená, že je JINO špatný.
Co se týče pelikána, co ti nevyřidili celý?
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.

Pajas
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajas »

No tak Čáp je jejich vizitka, to, že on je divnej je smůla ceýho Jina. Když povídá nesmyslné řeči o placení při nevyřízení reklamace apod., tak je to pro zákazníka znamení, aby dal radši nohy na ramena, tohleto se nesmí, protože jde o znevýhodňování reklamace vůči zákazníkovi.
Pelikán se mi nekouknul na výpadky signálu (a mj. Čáp to do protokolu napsal debilně, takže se možná ani nedivím). A ta komunikace s jedním jejich zaměstnancem kromě Jíny, kterej je skvělej byla, jakobych je něčím otravoval. Podle tohohle přístupu si myslím, že si nezasloužej, abych jim něco kupoval, ale v modelářským světě je to takřka nemožný, bohužel.
Moje modely: Wing-Dragon, Thunderbird glider (odstavený), Sbach RC-Factory 800mm, FOX 1800 Pelikán, Bobík na gumu

Karas
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

Dobře, tak tak zkrátka nekupuj no. Já na Jino nemám jedinou negativní zkušenost a vždy jsem tam rád nakoupil. Myslím, že kamarád (Martin) má s Jino lepší zkušenosti, než já, jelikož mu za nefunkční přijímač dali jako omluvu slevu 1500,- na nové éro.
Asi tak.
Z mé strany JINO mohu doporučit. ;)

tomíno
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomíno »

s jinem mam dobry zkusenosti. reklamaci mi vzali v pohode a bez kecu. problem mam treba s š-hobby. jednak na letadla toho moc nemaji a kdyz shanim neco na auto tak se dycky pohadam s prodavacem kerej mi vnucuje svuj nazor. jinak posledni dobou nakupuju jedine u Hartmana v novaci. ale uznavam ze ne nadarmo se mu rika "Bohužel" :D posledni dobou ale vsechno sehnal do tydne v pohode. asi na tom zapracoval.
JOJO, SU-26 XP, Blade mcpx brushless, Zlin Z50LS šad, mythos EPP, CAP232 haykong, XRAY T3 2011, rhino 2, mini vertex, venus
futaba FC-16, graupner/SJ MX-20

Karas
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

S-hobby mám celkem dobré zkušenosti. Prodavač je v pohodě, vždycky dobře pokecáme, ikdyž letadlům moc nerozumí tak se tam rád zastavím. Pro mě je to fajn, když jdu do školy tak to mám při cestě a balzu či bižuterii tam seženu. Letadla nekupuju, tak mě to netrápí. ;)

Pajas
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajas »

tomíno píše:s jinem mam dobry zkusenosti. reklamaci mi vzali v pohode a bez kecu. problem mam treba s š-hobby. jednak na letadla toho moc nemaji a kdyz shanim neco na auto tak se dycky pohadam s prodavacem kerej mi vnucuje svuj nazor. jinak posledni dobou nakupuju jedine u Hartmana v novaci. ale uznavam ze ne nadarmo se mu rika "Bohužel" :D posledni dobou ale vsechno sehnal do tydne v pohode. asi na tom zapracoval.
Jo, já mám Hartmana blíž, ale cestu do Nováče nikdy nemám. No mohl by mít víc věcí skladem, vždycky, když něco nemá, tak řekne, že to právě vyprodal nebo že to bude příští tejden. Psal jsem mu mail, že jesli nemá flybar na Colibri, ale neodepsal, kdysi mi řikal, že mu moje maily chodí do spamu, každopádně k němu budu chodit častěji.

REX
Mazák

Příspěvek od REX »

,,Bohužel,, to je dobrý :lol: slyším to sice poprvé ale chápu proč mu tak lidi říkají....
Osobně si ale nemůžu stěžovat, co nemá vždycky ochotně sežene. Je pravdou že v minulosti měl k přezdívce blíž.
Naposledy jsem nakupoval dneska dopoledne. V pátek dopoledne jsem u něho byl a slíbil že sežene a v pondělí si můžu přijít. Věci za nějakých 130kč, nezklamal :!:
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

Odpovědět

Zpět na „Nakupování“