Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
VRaptor
Re: VRaptor
Ahoj to že při přidání plynu se letadlo jako by maličko probadne je asi u těchto letadel s motorem na zádech normální, já měl BETU 1400 a ta to taky dělala, když jsem plachtil a pak jí naložil plnej knedl. Jinak tvoje ero vypadá super, co se týče klapek ti neporadím nemám stím zkušenosti.
- Salaman
- Plodný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Wild Hawk mi to dělal taky, ale při přechodu na střídavý motor jsem tam vlepil motorovou překližku s pořádným vyosením a Wilda šel při přidání plynu okamžitě mírně nahoru (po přitažení pořádně ) Takže to bude jednoznačně málo vyosené. A co se týče těch brzdících klapek, tak to chce nastavit mix na potlačení výškovky aby to kompenzovalo větší vztlak křídla.
P.S. Káně když sedá na větev, tak letí několik metrů pod její úrovní pak přitáhne a v místě kde je větev už má nulovou rychlost a stačí jenom stisknout pařáty. Něco podobného by se dalo dělat s těma klapkama bez mixu akorát ne na větev ale do ruky.
P.S. Káně když sedá na větev, tak letí několik metrů pod její úrovní pak přitáhne a v místě kde je větev už má nulovou rychlost a stačí jenom stisknout pařáty. Něco podobného by se dalo dělat s těma klapkama bez mixu akorát ne na větev ale do ruky.
-
- Plodný uživatel
Ahoj.Klapky mám namixovaný s výškovkou,ale ještě jsem to neměl možnost vyzkoušet,až najaře.