Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Jak silnou linku, to nevím. Ale moc nespoléhej na to, že budeš stříkat ostré tenké (jakékoliv) linky bez maskování. Nebo mě to aspoň nešlo, vždycky tam byl určitý rozptyl do ztracena a pěkná ostrá se mi nepovedla. Takže jsem vždycky všechno zalepoval, nebo to jenom prostě neumím
0,5 je celkem univerzální, pán měl v tomto taky pravdu. Za mě můžu doporučit. Stačí se naučit seřizovat a jde s tím všechno. 2m éro si s tím ale stříkat nedokážu představit
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
Tou sinou linkou jsem myslel taky i max rozptyl jestli pak třeba na plochu větší jak 1 dcm2 nemám koupit i 0.8 trysku abych pak nejezdil s pistolí po 10 mm
Zdravím po delší době
Abych se konečně nakopnul do letadýlek tak jsem si na podzim objednal airbrush pistoli. Mám všechno jak jsi mi radil, akorat neměli stejnou barvu a poslali mi černou.
Jak budu mít nějaké barvičky tak hned vyzkouším.
Ještě by mne zajímalo, jaké používáte barvy? Humbrol, Revell nebo jiné? Chtěl bych použít syntetiku kvůli učinkům paliva.
Já používám co jsem doma měl, víceméně všehochuť a některé dost letité... a když potřebuji nějaký nový odstín, kupuju Agamy, které mám dostupné cca 5km od baráku. Jde o to naředit aby si protlačil tryskou a byl spokojený s tím jak to naředěné kryje a jde použít snad všechno.
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
Děkuju za tip
Jakou má asi vydatnost jeden 14 ml kalíšek? Stačí přibližně, abych neobědnával barvy na Jaka na 3x
Hned po zimě, jak se oteplí, začnu řešit.