Pajas píše:To víš

. Už jsem přemejšlel, že se na to vykvajznu, ale to mi přijde nerozumné. Aspoň upozornit ostatní, co se u Pelikánů děje. Ale nechci udělat nějakej průser, to by byl průser

.
....já vím nase.. to, taky proto před nějakým časem moje vlákno o té prvotřídní překližce
Pro oživení zde:
http://RCfree.EU/viewtopic.php?f=9&t=528
Ale snad každý rozumný modelář vidí, jak to tam funguje. Kšeft je kšeft a na to se tam hraje! Co nějaký kvalitní materiály a spokojený modelář, popř funkční sety.... Třeba už jen ta FPV sada, která nelze legálně provozovat v ČR... ani nevím zda-li je ještě v prodeji, ale když jde o výdělek, myslím, že ještě je.
A mohl bych dlouze pokračovat, už o tom vím za ty leta svoje, ale když chce člověk stavět letadla, prostě mu nezbývá nic jiného než od něho nakoupit. Teda alespoň v našem kraji při rozumných finančních nákladech.
Mám v oblibě nakupovat od jednoho prodejce v ČR který je z druhé strany republiky, ale až na nějaké větší/dražší věci, popř objemnější objednávky se to nevyplatí posílat. Byť to jde řešit přes Jino, ale tam to je taky nějaký ten ,,km,, cesty.
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...