Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Horní Branná,neděle 19.8.

Zde je místo pro již ukončené akce, kde můžete zveřejnit vaše fotografie a pochlubit se vašimi zážitky.
REX
Mazák

Re: Horní Branná,neděle 19.8.

Příspěvek od REX »

Já s rodinkou nakonec nepojedeme, děti určili jiný plán dne a tatínek musí občas poslouchat...
Ale už se moc těším na fotky z akce, myslím že i tak bude na co koukat.
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

BaPe
Plodný uživatel

Příspěvek od BaPe »

Tak,tak.Táta musí poslouchat.
Hned jak to pude,hodím sem nějaké foto.

BaPe
Plodný uživatel

Příspěvek od BaPe »

Něco málo je zde:
http://bape2.rajce.idnes.cz/

zdekar
Zkušený

Příspěvek od zdekar »

Pěkný. :) Ta červená mrcha s tou kovou trubkou do zadu je co? Asi tam je nějaká turbína, že? Máš ještě nějakou fotku toho letadla... vypadá zajímavě. :)

BaPe
Plodný uživatel

Příspěvek od BaPe »

Majitel z H.Králové se docela bránil focení,jedná se o pulzační motor na klasický benzín(natural)
Při letu to dělá šílený kravál,ale jinak je to rarita mezi modely.
Pokud tě to zajímá,více se dovíš zde:
http://www.kolmanl.info/index.php?show= ... 20120307_1

Salaman
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Salaman »

Ahoj, ten Moby Dick mě zajímá, poprvé ho vidím v modelu. Nemáš ho lépe nafocený? Jaký to mělo přibližně rozpětí?

BaPe
Plodný uživatel

Příspěvek od BaPe »

Salaman píše:Ahoj, ten Moby Dick mě zajímá, poprvé ho vidím v modelu. Nemáš ho lépe nafocený? Jaký to mělo přibližně rozpětí?
Víc foto nemám,ale model měl rozpětí 4m a poháněl ho motor z tahovým startérem z křovináku.
Foto skutečného Mobiho najdeš zde:
http://www.letectvi.estranky.cz/fotoalb ... moby-dick/

Salaman
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Salaman »

Skutečnýho znám naživo z Vysokova, ale zaujalo mě, že někoho napadlo postavit model.

BaPe
Plodný uživatel

Příspěvek od BaPe »

Salaman píše:Skutečnýho znám naživo z Vysokova, ale zaujalo mě, že někoho napadlo postavit model.
Ale musím dodat,že letový projev modelu úplně supr.

REX
Mazák

Příspěvek od REX »

zdekar píše:Pěkný. :) Ta červená mrcha s tou kovou trubkou do zadu je co? Asi tam je nějaká turbína, že? Máš ještě nějakou fotku toho letadla... vypadá zajímavě. :)
Ty neznáš legendární pulzační motor, který poháněl za 2. světové války bezpilotní střelu V1 :shock:
Její tipycký TRRRRR tenkrát lidem v Anglii naháněl dost strach už když ji v dáli slyšeli a vůbec se jim nedivím :!:
A dokonce tenkrát létali hlídky v stíhačkách a měli za úkol střelu dohonit a křídlem ji za křídlo odklonit aby spadla do kanálu a neudělala větší škody na pevnině.
Já měl to štěstí a na vlastní oči jsem vloni viděl podobný model na Czech Jet Over ve Znojmě, rakušáci jich tam měli víc, ale létat jsem viděl a slyšel jen jednu...
Sem se divil proč ty dva týpci na konci letiště kteří se kolem ní motali mají na uších sluchátka :lol:
Když ji nahodily bylo mi to jasný, takový kravál jsem snad ještě neslyšel, bez prodlevy start a už to mazalo s tipyckým rachotem oblohou.... parádní stroj, úplně něco jiného než JETY a ty jsou taky dost dobrý 8-)
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

Odpovědět

Zpět na „Minulé“