:!: :!: :!: Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni :!: :!: :!:
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

paraglaiding

Modely, které nelze zařadit do žádné jiné kategorie.
Fery
Nováček
Nováček

Re: paraglaiding

Příspěvek od Fery »

Jako malý dítě jsem měl draka na podobném principu. Byla to hračka, tuším z Polska, z tvrzeného polystyrenu. Trup letadla a křídlo tvořil drát, na kterém byly navlečeny dvě rotující křídla. Tenkrát jsem nechápal princip letu a jak se to udrží ve vzduchu. Přesně u těchto podivných strojích píšu. Létání je fascinující a od dětství mě láká. Mám pilotní průkaz na motorový paragliding a kdysi jsem si postavil krosnu z půltrabanta. Měl jsem i tříkolku z celým Trabantem.Teď už asi 15 let nelítám....
krosna 006.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Vzduch je naše moře...

REX
Admin
Admin

Re: paraglaiding

Příspěvek od REX »

No jo, velké létání to je jiná liga :P a pár lidí znám, kteří skončily nakonec u modelů... To je docela běžný jev.
Svého času mě jeden známý taky uvrtával ať začnu létat motorový paraglid, ale asi se o sebe moc bojím :lol:
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“