:!: :!: :!: Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni :!: :!: :!:
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Nová vysílačka Futaba F8-J

Vše okolo vysílacích souprav pro ovládání RC modelů
Karas
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Re: Nová vysílačka Futaba F8-J

Příspěvek od Karas »

No tak pokud to dobře dopadne, tak už v červnu bude Futaba doma. Už se na ni těším, až ji budu mít, tak napíšu dojmy. Pokud se tedy neobjeví něco lepšího, což je nepravděpodobné. ;)
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.

Pajas
Plodný uživatel
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajas »

zdekar píše:Já zatím pokukuju po 8FG, zvlášť je dobré, že k tomu pasujou ty levné kopie Fasstu z HobbyKingu :D Ale ještě úplně rozhodnutý nejsem.
Četl jsem to na RCmanii :lol: .
Moje modely: Wing-Dragon, Thunderbird glider (odstavený), Sbach RC-Factory 800mm, FOX 1800 Pelikán, Bobík na gumu
Spektrum DX6i, OrangeRX, AR610
Videa z letů mých letadel: http://www.youtube.com/pav9sob

Pajas
Plodný uživatel
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajas »

BTW, nevím, proč kupujete Futabu, když do ní chcete cpát pomeranče nebo co :D. To si rovnou můžete koupit Turnigy, když je to taky víc než 6 kanál :D (a umí toho určitě 100x víc než nějaká vyšší třída).
Moje modely: Wing-Dragon, Thunderbird glider (odstavený), Sbach RC-Factory 800mm, FOX 1800 Pelikán, Bobík na gumu
Spektrum DX6i, OrangeRX, AR610
Videa z letů mých letadel: http://www.youtube.com/pav9sob

Karas
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

Pajas píše:BTW, nevím, proč kupujete Futabu, když do ní chcete cpát pomeranče nebo co :D. To si rovnou můžete koupit Turnigy, když je to taky víc než 6 kanál :D (a umí toho určitě 100x víc než nějaká vyšší třída).
Naprostý souhlas :)

Salaman
Plodný uživatel
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Salaman »

Moje řeč, když kvalitní vysílačku, tak s origo přijímačem, jinak to nemá smysl. To není jako neoriginální inkoust do tiskárny :lol:

zdekar
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od zdekar »

Pajas píše:Četl jsem to na RCmanii :lol: .
Nj, já taky kecám kudy chodím. :lol:
Salaman píše:Moje řeč, když kvalitní vysílačku, tak s origo přijímačem, jinak to nemá smysl. To není jako neoriginální inkoust do tiskárny :lol:
Jasný... do lepších modelů určitě originál. Do kombatů, EPP poletuch apd. určitě čínskou kopii, tam je škoda bouchat o zem s přijímačem za 1,5 litru. Prozatím bych ale poletuchy lítal na současném rádiu s Assanem, ale pokud bych měl přejít kompletně se vším na nové rádio, pak originál jen tam, kde cena přijímače nebude větší než cena zbytku letadla. ;-)

Salaman
Plodný uživatel
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Salaman »

Taky fakt, potom kácet strom kvůli přijímači v polystyrenovém krytu, bych teda nechtěl :D
Mě se to netýká, na polyš mám zatím T9X a stále jí vylepšuji, po víkendu už bude mít 2 antény a 2 VF moduly jeden s podporou telemetrie. :) A na Zlína se budu opičit po Tomášovi s Futabou. ;)

Karas
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

Kdo vlastně dováží Futaby do ČR? Respektive kde je servis? Jen mě to tak zajímá, hlavně proto, že mimo JINO a Kostky to zatím nikdo nenabízí a abych třeba případně věděl, kde je servis. Díky. ;)

Karas
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

Ještě jeden dotaz. U přijímačů FHSS píšou, že je rozsah napajení 4,8 - 7,2 V. Což mi přijde celkem dost, když ostatní systémy maji tak 3,5 V. Ne dá poubo je to pouze údaj, ktery říká jaké akú se dá použít na napájení? A skutečně minimální napájení je nižší. Docela mě to děsí.;-)

zdekar
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od zdekar »

Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Vysílače, přijímače, programovací systémy vysílačů“