Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
nefungující aktivátor
-
- Plodný uživatel
Re: nefungující aktivátor
Teď jsem přišel na to,že lahvička s tím přelitým aktivátorem je v lednici vcuclá do sebe.Jestli to nebylo příčnou toho,že ten sprej nestříkal.Asi by se neměl dávat do ledničky.
No jo - když něco přestane stříkat(sprej) tak šup s tím na teplo -opatrně(radiátor-teplá voda)- a většinou stříká dál.Nebo alespoň nechat po vyjmutí z lednice oteplit na pokojovou teplotu- jinak aktivátor je v lednici zbytečně.Radek
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Jo chlapi to je fyzika, snížíme-li teplotu, sníží se i objem respektive tlak.
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.
-
- Plodný uživatel
Takže zase jedna zkušenost...
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
JJ, chybama se člověk učí. Kdyby jsi stavěl konstrukční éra tak aktivátor nepotřebuješ, smetáček a lopatka se vždycky najde.frantaletec píše:Takže zase jedna zkušenost...
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.
-
- Plodný uživatel
To už mám za sebou.Už na to nemám trpělivost.Je to o hodně pracnější .Ještě mám dvouplošníka "RELAX"a ten je ryze konstrukční a funkční,akorát jsem ho předělal na elektro.Takže vzpomínka na mládí.
Mám podobnou zkušenost. Koupil jsem aktivátor od Pelikána ve spreji a odhadem po vypotřebování 3/4 zmizel přetlak. A to jsem ho neskladoval v lednici. Hodil jsem zbytek do koše a koupil jiný, ale tentokrát už ve skleněné lahvičce s rozprašovačem. Jednu lahvičku jsem za dobu používání vypotřeboval kompletně celou a druhou zatím z menší části a úplně bez problémů. V případě, že budu opět kupovat aktivátor, tak už ne ve spreji a pokud ano, tak ne od Pelikána. Skleněná lahvička má také výhodu, že přesně víte kolik aktivátoru vám ještě zbývá.
Optic 6 - 2,4GHz, Easy Glider Pro, Mentor, Extra 300
A kterej je v té skleněné lahvičce? To je jako ten od HobbyKingu nebo jiný? Hoď sem odkaz, pokud to je někde v eshopu.
Tady je odkaz , kde jsem ho kupoval. Mají ještě větší balení (200ml), které se samozřejmě vyplatí více, ale mě 50ml vydrží celkem dlouho a to občas opravuju .
http://www.rcm.cz/e-shop/barvy-lepidla- ... 1460.eshop
http://www.rcm.cz/e-shop/barvy-lepidla- ... 1460.eshop
Optic 6 - 2,4GHz, Easy Glider Pro, Mentor, Extra 300